Vannak még egyáltalán normális szülők?
Ahogy olvasom a gyiket, fel kell tennem a kérdést: léteznek még egyáltalán normális szülők, akik szeretik a gyereküket, és normálisan, szeretettel bánnak velük?
Oké, értem, hogy ide azok írnak főleg, akiknek problémájuk van, mert akinek nincs, az minek írjon. De a környezetemben dettó ugyanezt látom, és teljesen mindegy, hogy szegény csóró tanulatlan, vagy gazdag elit diplomás emberekről/családról van szó. Minden szülő teljesen idióta, ki így, ki úgy. Van aki veri a gyereket, van aki otthagyja és le sem szarja, más folyamatosan vegzálja, érzelmileg zsarolja, vagy esetleg csak simán alkesz és a gyerek amiatt szenved, a kínálat gyakorlatilag kimeríthetetlen. Létezik még egyáltalán normális szülő a világon?
Annak is gratulálok, aki szerint a kétségbeesett hozzászólásokat "csak az unalom szüli". Hogyne, ezerszámra unatkoznak a tinik, és mivel ki van nyalva a seggük, más dolguk sincs, mint rémtörténeteket költeni a szüleikről.
Az ilyen hozzászólókról biztosan lehet tudni, hogy brutálisan ütik-verik a gyereküket, beleszarnak minden örömükbe, és háztartási robottá igyekeznek őket degradálni. Tudniillik az én apám is ilyen volt. Ha ma történne mindaz, amit velem megcsinált, már régesrég börtönben lenne. De neki ez normális volt, és hőzöngve mondogatta mindenkinek, hogy amikor mi, gyerekek "azt hisszük, hogy senki sem hallja" (implikálva, hogy ő aztán mindent tud, közben a cipőjét alig tudta egyedül megkötni), akkor "azon versenyzünk, hogy ki tud nagyobb rosszat mondani a szüleiről". Ilyen elképesztő fantáziavilágban élt, ahol ő, a Szülő mindig jóságos, bölcs, és tökéletes, a gyerek pedig aljas, hazug és sunyi, ezért jobb, ha bezárjuk és rendszeresen végigvágunk rajta.
Kedves Mihago, az, hogy te nem láttad az ezredik kérdést az ájfonért hisztiző kislánytól, a 13 évestől, akinek a gonosz fater nem engedi, hogy együtt “aludjon” a pasijával, a 15 évesről, akit mumus anya nem enged suliidőben folyton bulizni stb stb még nem azt jelenti, hogy ezek nem is hangoztak el.
A személyeskedésed meg végtelenül szánalmas.
"Kedves Mihago, az, hogy te nem láttad az ezredik kérdést az ájfonért hisztiző kislánytól, a 13 évestől, akinek a gonosz fater nem engedi, hogy együtt “aludjon” a pasijával, a 15 évesről, akit mumus anya nem enged suliidőben folyton bulizni stb stb még nem azt jelenti, hogy ezek nem is hangoztak el.
A személyeskedésed meg végtelenül szánalmas."
A kérdésben nem erről volt szó!
De igen, pont ezekről van szó legtöbbször a “folyamatos vegzálás” alatt. A kis tinik meg egymást túllicitálva szidják a szüleiket, hogy így meg úgy szemetek.
De egyébként minek kérdezel, ha nem bírod elfogadni a válaszokat? Elnézést, hogy nem fogom én is fröcsögve szidni azt a szülőt, aki adott egy pofont a 12 éves kicsi fiának, amiért sokadszorra is cseszett hazajönni pl a megbeszélt időben és nem árulja el, hova jár. Olyat aligha láttam az itt tölfött 7 évem alatt egyébként, ahol a kérdés valósnak tűnt (nem hisztinek) és a kommentelők ne segítettek volna a megfelelő infókkal.
Ennyi erővel meg amúgy én azt kérdezhetném itt vergődve, hogy itt, a gyíkon minden tini szemét és nincsenek normálisak?
“Minden szülő teljesen idióta”
Gusztustalan dolog ezt így kijelenteni, pláne hogy egy ilyen kamugyáros oldallal akarod alátámasztani. Az én szüleim nevében kikérem magamnak ezt az általánosítást.
"A 30 éven felül lévő szülők nevelik rendesen a gyereküket."
Nehogy azt gondold, hogy mindenki révbe ér anyagilag és agyilag is 30-on felül, szóval rögtön mintaszülő lesz...
Van, akinek 35 évesen sem való gyerek, mert egyszerűen olyan. Nem feltétlen rossz ember, csak magának való, éretlen. Ráadásul nem is házasodik a gyerek érdekében sem.
(Én írtam a 20-on éves szülőket, hogy jobbak sztem)
Nem, nincsenek már normális szülők. Pedig itt az összes gyermek kitűnő tanuló, mellette diákmunkázik, és még a háztartást is teljesen ők vezetik, de még hímezni és a kertet gondozni is önként ajánlkoznak. Mindezt úgy, hogy napi 5-6 órát alszanak csak, a párjuk nemiszervét pedig még gondolatban sem érintik meg, kizárólag alvás miatt töltik együtt az éjszakát.
És mégis mindenért kikapnak, veszekednek velük, mindent tiltanak nekik, ruhákat évekig nem csak nem vesznek a szüleik, de még azt is megszabják, hogy saját fizetésüket sem költhetik rá! Bezzeg a testvéreik, akik lusta és gonosz teremtések, na ők a legdrágább telefontól kezdve, a luxus utazáson és autón keresztül, a saját lakásig mindent megkapnak. Legalábbis a Gyakoris “kamaszpanasz” szekció leggyakoribb sirámai mind erről szólnak. Mi pedig elhisszük, az utolsó szóig, mindent. Gonosz, gonosz szülők szent gyermekei, az ég óvja minden lépéseteket! 😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!