Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim a nagyszülői ház...

Szüleim a nagyszülői ház eladása után,(szüleimnek nekik van saját ház meg tesómnak is) szüleim szétosztják én meg tesóm között a részt,mint írtam fentiekben tesómnak van háza nekem nincs albéretben lakom,na már most szüleim nekem meg vették?

Figyelt kérdés

Tesómő megkapja a pénzt de én a saját nevemre nem vehettem házat.

Anyum nevén van a ház amit kinéztem kérdezem én ez mire jó? Nem engedte hogy megvegyem ez kicsit igaszságtalan nem?

ápr. 22. 16:16
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

50# Értem eddig is értettem,csak ebben az a legrosszabb hogy anyám még ebben is külömbséget tesz,testvéremnek mimdent mert jó anyagi körülménye van,én meg nem vehetek sajátnévre egy házat,

Köszönöm a választ!

És igen ügyvédhez fordulunk le papíroztatom hogy később ebből ne legyen gond.

ápr. 23. 20:01
 52/55 anonim ***** válasza:
65%
A férjem szülei a nagyszülők örökségéből (ingatlanok, nyaralók, autók, pénz, erdő) egy jól olvasod egy forintot sem adtak a gyerekeiknek. Se a férjemnek se a sógornőmnek. Úgy, hogy a nagyszülők mindent megvettek anno nekik. Házat, nyaralót, autót és folyamatos készpénz támogatás. Ők meg az örökségeket két kézzel szórják el. Tehát megköszönöd, ugyanis van aki ennyit se ad!
ápr. 23. 20:09
 53/55 anonim ***** válasza:
83%

52.

Ez nagyon szomorú. :(

Legalább kitanítatták őket?

ápr. 23. 20:55
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

52 az hogy van aki ennyit se ad nem vígasztalja a kérdezőt. Meg ott egyik testvér sem kap, nincs kivétel.

A végrendelet meg bármikor átírható, ha egyáltalán akarnak írni.

ápr. 23. 22:19
 55/55 anonim ***** válasza:

#52-es dehogy tanítatták őket. Saját maguk tanultak később, felnőtt fejjel.

#54-es ebben igazad van.

ápr. 25. 14:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!