Szüleim a nagyszülői ház eladása után,(szüleimnek nekik van saját ház meg tesómnak is) szüleim szétosztják én meg tesóm között a részt,mint írtam fentiekben tesómnak van háza nekem nincs albéretben lakom,na már most szüleim nekem meg vették?
Tesómő megkapja a pénzt de én a saját nevemre nem vehettem házat.
Anyum nevén van a ház amit kinéztem kérdezem én ez mire jó? Nem engedte hogy megvegyem ez kicsit igaszságtalan nem?
Így igazságtalannak tűnik, de jó lenne tudni a részleteket, és a korodat. Mert valami oka biztos van, ha így látták jónak a szüleid.
3-as voltam
Ha azt akarná a szülő, hogy a kérdező ne kótyavetyélje el, akkor megvehette volna a kérdező nevére, és saját magának haszonélvezeti jogot tetet rá. (És akkor nincs felezés a szülő halála után a tesóval).
Mert ez ÍGY baromira nem korrekt.
11 "Mert valami oka biztos van, ha így látták jónak a szüleid."
Valóban, "némi" ráhatással a kisöregre. Meg kellett dolgozni "okosba". Csak 'csendben" ahogy "okosba" szokás-már aki.
Ha a szülő saját nevére íratta a kérdezőnek szánt házat, végrendeletben intézkedhet, hogy teljes egészben ő is kapja meg, mert a másik gyerek már kp-ban megkapta életében.
Nem akarok találgatni, biztos tudod, hogy miért így csinálták a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!