Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim a nagyszülői ház...

Szüleim a nagyszülői ház eladása után,(szüleimnek nekik van saját ház meg tesómnak is) szüleim szétosztják én meg tesóm között a részt,mint írtam fentiekben tesómnak van háza nekem nincs albéretben lakom,na már most szüleim nekem meg vették?

Figyelt kérdés

Tesómő megkapja a pénzt de én a saját nevemre nem vehettem házat.

Anyum nevén van a ház amit kinéztem kérdezem én ez mire jó? Nem engedte hogy megvegyem ez kicsit igaszságtalan nem?

ápr. 22. 16:16
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
58%

Így igazságtalannak tűnik, de jó lenne tudni a részleteket, és a korodat. Mert valami oka biztos van, ha így látták jónak a szüleid.

3-as voltam

ápr. 22. 17:09
 12/55 anonim ***** válasza:
85%

Ha azt akarná a szülő, hogy a kérdező ne kótyavetyélje el, akkor megvehette volna a kérdező nevére, és saját magának haszonélvezeti jogot tetet rá. (És akkor nincs felezés a szülő halála után a tesóval).

Mert ez ÍGY baromira nem korrekt.

ápr. 22. 17:10
 13/55 anonim ***** válasza:
67%

11 "Mert valami oka biztos van, ha így látták jónak a szüleid."

Valóban, "némi" ráhatással a kisöregre. Meg kellett dolgozni "okosba". Csak 'csendben" ahogy "okosba" szokás-már aki.

ápr. 22. 17:12
 14/55 A kérdező kommentje:
9# es igen amit írtál úgy néz ki a helyzet,nem índokolták meg de tettek utalást a páromra.
ápr. 22. 17:15
 15/55 anonim ***** válasza:
74%
Ez a kérdés volt már, nem kaptál elég választ akkor?
ápr. 22. 17:17
 16/55 anonim ***** válasza:
70%
9 Naiv és jó híszemű vagy maradj ilyennek. Szó nincs erről. Mindent visz az egyik. Legalábbis ez a terv.
ápr. 22. 17:20
 17/55 anonim ***** válasza:
86%

Ha a szülő saját nevére íratta a kérdezőnek szánt házat, végrendeletben intézkedhet, hogy teljes egészben ő is kapja meg, mert a másik gyerek már kp-ban megkapta életében.

Nem akarok találgatni, biztos tudod, hogy miért így csinálták a szüleid.

ápr. 22. 17:22
 18/55 anonim ***** válasza:
38%
16 És az egyik "okosba" kigondolt tervbe már valaki belelépett és meghiusította. Igen nagy hisztérikus tombolás volt az "főokosnak" aki annyira "jól bánik"-főleg más pénzecskéjével..
ápr. 22. 17:22
 19/55 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem, hogy attól tartanak, a párod kiforgat a házból?
ápr. 22. 17:30
 20/55 anonim ***** válasza:
41%
19 Ez egy kivülre való szöveg, ami arra jó, hogy a minimálisan kezdődő demens idős embert könnyebben lehet mozgatni,némi megdolgozással, meg a kívülállók számára jobban lehet "magyarázni" a megmagyarázhatatlant..
ápr. 22. 17:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!