Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Gyerek sajat haz?

Gyerek sajat haz?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Most en kerdezek

Gyerek sajat haz

Nos van egy ismeros csalad 2 gyerekkel alberletbe

A csaj anyja azt mondta h segit nekik hazat venni konkretan a no anyjanak az osszes penze tehat az anyja neven lenne a haz amit megvesz

De !csak azzal a feltetellel koltozhetnek oda ha a lanyanak nem lesz tobb gyereke!

Nemreg felhoztak a nagycsalados temat anyukanak hat ennek a kettonek se orult

...

En mondtam neki ha nem irtok ugyvedit h ilyen ok miatt mennetek oda lakni akkor kit erdekel.... oszinten nagyon dilemmaba van 😑😕😕

2016. júl. 26. 10:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A csaj anyjának mi köze hozzá, hány gyerekük lesz?

Én biztos nem fogadnám ezt el ilyen áron. Továbbmegyek: még akkor sem fogadnám el, ha éppenséggel mi sem akarnánk több gyereket, vagy valamilyen betegség miatt a jövőben már úgysem lehetne.

Ellenben garantáltan megromlana a viszony akár anyámmal, akár anyósommal, ha ilyet mondana.

2016. júl. 26. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
csok aztán jónapot :D attól függ ha eleve a 2 gyereket úgy nevelik hogy rájuk se tojnak és folyton nagyi nyakán van a gyerek akkor megértem, amúgy elmehet a fenébe.
2016. júl. 26. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk mi lenne,hogyha értelmesen leírnád,hogy mi a kérdés?Hogyan adjunk így tanácsot?

De hogy a kérdésre is válaszoljak, én nem mennék bele abba,hogy más nevén legyen a ház,amiben lakunk.Az meg egyenesen nevetséges,hogy nem lehet több gyerek, mert a nagyi megtiltja.

2016. júl. 26. 11:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Na a kerdes akkor jo ha latom utolso valaszoltal :) es koszi erre lennenk kivancsiak ki mit tenne

. En momdtam h koltozzon oda es elje az eletet

2016. júl. 26. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem kéne a ház ha ilyen feltételek adná.

Ad de közbe vissza is veszi.

Tudod ezzek után már mindenbe beleszolna a mami ugyanis az ő nevén lenne a ház nektek pedig úgy kéne táncolni ahogyan a mami diktálja.

Ez nem segitseg!!

2016. júl. 26. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy kicsit kusza a kérdés, de megpróbáltam kihámozni.

1. Én semmilyen feltétellel nem fogadnék el a szüleimtől lakást, és amit kölcsönbe kaptam segítséget, kipótolni egy kisebb rész hiányzó összeget, azt vissza is fogják idővel kapni.

2. Nem tudom, hogyan vannak nevelve azok a gyerekek, olyan szülőknek tényleg nem való gyerek, aki nem foglalkozik velük, és más neveli, és az is problémás eset, ha folyton másoktól kéregetnek pénzt, mert nem tudnak megélni, de ez a kérdésből nem derül ki.

3. Csak úgy lehet biztosra menni, hogy ne legyen gyerek, ha nincs szex, mert nincs olyan védekezési mód, ami mindig 100%-os.

2016. júl. 26. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:
46%

Ez a megforditottja a múltkori abortuszos kérdésnek?

Ha a mama tartja el akkor igen nem kell tobb baba, ha meg nem akkor majd vesznek hazat kesobb

2016. júl. 26. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!