Gyerek sajat haz?
Sziasztok
Most en kerdezek
Gyerek sajat haz
Nos van egy ismeros csalad 2 gyerekkel alberletbe
A csaj anyja azt mondta h segit nekik hazat venni konkretan a no anyjanak az osszes penze tehat az anyja neven lenne a haz amit megvesz
De !csak azzal a feltetellel koltozhetnek oda ha a lanyanak nem lesz tobb gyereke!
Nemreg felhoztak a nagycsalados temat anyukanak hat ennek a kettonek se orult
...
En mondtam neki ha nem irtok ugyvedit h ilyen ok miatt mennetek oda lakni akkor kit erdekel.... oszinten nagyon dilemmaba van 😑😕😕
A csaj anyjának mi köze hozzá, hány gyerekük lesz?
Én biztos nem fogadnám ezt el ilyen áron. Továbbmegyek: még akkor sem fogadnám el, ha éppenséggel mi sem akarnánk több gyereket, vagy valamilyen betegség miatt a jövőben már úgysem lehetne.
Ellenben garantáltan megromlana a viszony akár anyámmal, akár anyósommal, ha ilyet mondana.
Mondjuk mi lenne,hogyha értelmesen leírnád,hogy mi a kérdés?Hogyan adjunk így tanácsot?
De hogy a kérdésre is válaszoljak, én nem mennék bele abba,hogy más nevén legyen a ház,amiben lakunk.Az meg egyenesen nevetséges,hogy nem lehet több gyerek, mert a nagyi megtiltja.
Na a kerdes akkor jo ha latom utolso valaszoltal :) es koszi erre lennenk kivancsiak ki mit tenne
. En momdtam h koltozzon oda es elje az eletet
Nekem nem kéne a ház ha ilyen feltételek adná.
Ad de közbe vissza is veszi.
Tudod ezzek után már mindenbe beleszolna a mami ugyanis az ő nevén lenne a ház nektek pedig úgy kéne táncolni ahogyan a mami diktálja.
Ez nem segitseg!!
Egy kicsit kusza a kérdés, de megpróbáltam kihámozni.
1. Én semmilyen feltétellel nem fogadnék el a szüleimtől lakást, és amit kölcsönbe kaptam segítséget, kipótolni egy kisebb rész hiányzó összeget, azt vissza is fogják idővel kapni.
2. Nem tudom, hogyan vannak nevelve azok a gyerekek, olyan szülőknek tényleg nem való gyerek, aki nem foglalkozik velük, és más neveli, és az is problémás eset, ha folyton másoktól kéregetnek pénzt, mert nem tudnak megélni, de ez a kérdésből nem derül ki.
3. Csak úgy lehet biztosra menni, hogy ne legyen gyerek, ha nincs szex, mert nincs olyan védekezési mód, ami mindig 100%-os.
Ez a megforditottja a múltkori abortuszos kérdésnek?
Ha a mama tartja el akkor igen nem kell tobb baba, ha meg nem akkor majd vesznek hazat kesobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!