Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt felvállalni a szüleim...

Ezt felvállalni a szüleim előtt? (szenzitív téma)

Figyelt kérdés

Egy férfi támogat anyagilag már egy ideje, eddig jól tudtam kezelni a helyzetet, mert messze élek a szüleimtől, családomtól, nem tudják, hogy napközben/este hol vagyok, mit csinálok.

Viszont szeretné, ha elutaznánk, vagyis elkísérném valahová, nyárra is szeretne utazós, nyaralós programokat. Szívesen megyek, mert jól érzem magam vele, de itt jön a gond.

A szüleim nem tudják, hogy megismerkedtem valakivel, ennek két oka van: az egyik az, hogy ez egy érdekkapcsolat mind a kettőnk részéről, a másik pedig, hogy a szüleim nincsenek tisztában a mai világgal... Az egyetem elején randizgattam egy csoporttársammal pár hétig (!), a mai napig, évek múlva is kérdeznek felőle, hogy vele mi van, szoktunk még találkozni, beszélgetünk még? Akkor is azt kérdezték 3 randi után, hogy a felesége szeretnék majd lenni? Ezt is szeretném most elkerülni, de hazudni sem akarok akkorát, ne tudják, épp milyen városban/országban vagyok.

A legjobb barátnőm tud a dologról, ő azt mondta, hogy nem avatná be a családját, ha a helyemben lenne. Mondjam azt, hogy az egyetemmel megyünk valahová, nyárra meg barátnős utazásokat adjak elő otthon.

ápr. 20. 08:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ezt az embert annyira titkolni? Akkora a korkülönbség? Egyáltalán nem szereted? Akármi is a helyzet, én elmondanám, és azt is, hogy nekem ez így jó, addig, amíg nem találok hozzám illőt, olyat, akibe bele tudnék szeretni.
ápr. 21. 16:08
 72/88 anonim ***** válasza:
Ja, hogy máraz 50 is csak múlt idő? Akkor már rég tudják a szüleid, hogy van szponzorod. Csak nem akarnak szembesülni a valósággal. Ha így nekik könnyebb, hagyd a témát sötétben.
ápr. 21. 17:26
 73/88 anonim ***** válasza:
90%

Erre mondjak manapsag hogy prosti vagy. Lehet eufemizalni, hogy erdekkapcsolat, meg tamogatoi kapcsolat. Pedig felesleges. Ez kokemeny prostitucio. A pinadert kapsz penzt, csak annyi kulonbseg a lakasos prostik es kozted hogy rajtad nem megy at a fel varos.

Szulokent ez nem vigasztalna.

Jobb ha nem mondod el, ne bantsd meg oket. Eld az eletet alarcban es hitesd el magaddal hogy boldog vagy. ( Nem vagy az es erre majd ra is fogsz jonni) Most meg elvakitanak a megveheto taskak, meg a cipok, de eljon az a nap amikor uresseget fogsz erezni mert nem volt egy normalis kapcsolatod.

Es az igazi baj, hogy ezzel rossz mintat viszel a partnerkeresesbe, mert majd sulyosan az anyagiakat fogod nezni a jellem helyett. Kukazol majd egy hozzad valot egy tobbet kereso narcisztikus eroszakos szrhaziert..

En szoltam.

ápr. 22. 09:45
 74/88 anonim ***** válasza:

"szüleim nincsenek tisztában a mai világga"

Miért, nem tudják hogy mi az hogy kur^a?

ápr. 24. 20:22
 75/88 A kérdező kommentje:

De titeket ez miért zavar ennyire?

Volt egy másik kérdés itt, ott meg az volt a bajotok, hogy ehhez senkinek semmi köze, élje úgy az életét mindenki, ahogy csak akarja és igenis jól teszi az illető, ha kihasználja a lehetőségeit. Dehát, úgy látszik, ezen az oldalon minden esetben az adott kérdező a hibás, őt kell ekézni, témától függetlenül.

ápr. 24. 21:56
 76/88 anonim ***** válasza:

Te irtal ki kerdest. Ezzel ha nem is tudatosan velemenyt. Megkaptad.

Prosti vagy.

Majd megbanod.

Addog elvezd hogy nem a h&mbol kell oltozkodnod. Aztan majd amikor megoregszel es megereszkedik a melled, vagy csak lesz nalad millio jobb akkor majd rajossz hogy jobban jartal volna egy olyan kapcsolatban ahol nem a pinadat ertekelik, hanem aki vagy.

ápr. 24. 22:01
 77/88 A kérdező kommentje:
Kedvenc szavad a pina, ugye?
ápr. 25. 09:02
 78/88 anonim ***** válasza:
24%

Nem, de a vulgaritas jelzi a komolysagot. Ha puncit irok attol jobban erezned magad? Vagy ha vaginat?

A pina mint pejorativ kifejezes jobban illik a megvetesembe mint a punci. Ezt a szot mondom a felesegemnek. Egy ostoba penzehes krvanak marad a pina kifejezes.

ápr. 25. 09:21
 79/88 anonim ***** válasza:

Engem például nem zavar. Szerintem ez nem is prostitúció. Ezért is nem értem, mit nem lehet ezen felvállalni a szüleid előtt. Mondod nekik, hogy van xy, együtt vagytok egy ideje. Kerdezgetik majd, hogy mikor lesz az esküvő. Azt mondod rá, hogy semmi ilyesmit nem terveztek, kész.

Ahogy írod, korabban is ezt kerdezgették mással kapcsolatban, úgyhogy ez független attól, hogy a párod sugar daddy vagy nem.

ápr. 25. 09:38
 80/88 anonim ***** válasza:
32%

Ez egy mas fajta prostitucio.

A prostitucio definicioja hogy a tested hasznalataert penzt kapsz, erzelmek nelkul.

O ezt teszi. Nyilvan nem szerelmes, tehat szo sincs erzelmekrol, csak elvezi a tarsasagat mert tolja neki a penzt. Cserebe a pasi azt csinal vele amit akar, mert a csaj fugg a pasitol. Rosszabb esetben akar zsarolhatja is a csajt,(volt is egy ilyen kerdes nem reg ahol pl pisi es kaikszexre kenyszeritette a tamogatasert caerebe) hogy ha nem dugunk most akkor nem kapsz penzt. Ha nem nyeled le nem kapsz penzt. Ha nem rakhatom a seggedbe nem kapsz penzt. Es a sor vegtelen.

Ez a modern, tehetosek prostitucioja.

ápr. 25. 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!