Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt felvállalni a szüleim...

Ezt felvállalni a szüleim előtt? (szenzitív téma)

Figyelt kérdés

Egy férfi támogat anyagilag már egy ideje, eddig jól tudtam kezelni a helyzetet, mert messze élek a szüleimtől, családomtól, nem tudják, hogy napközben/este hol vagyok, mit csinálok.

Viszont szeretné, ha elutaznánk, vagyis elkísérném valahová, nyárra is szeretne utazós, nyaralós programokat. Szívesen megyek, mert jól érzem magam vele, de itt jön a gond.

A szüleim nem tudják, hogy megismerkedtem valakivel, ennek két oka van: az egyik az, hogy ez egy érdekkapcsolat mind a kettőnk részéről, a másik pedig, hogy a szüleim nincsenek tisztában a mai világgal... Az egyetem elején randizgattam egy csoporttársammal pár hétig (!), a mai napig, évek múlva is kérdeznek felőle, hogy vele mi van, szoktunk még találkozni, beszélgetünk még? Akkor is azt kérdezték 3 randi után, hogy a felesége szeretnék majd lenni? Ezt is szeretném most elkerülni, de hazudni sem akarok akkorát, ne tudják, épp milyen városban/országban vagyok.

A legjobb barátnőm tud a dologról, ő azt mondta, hogy nem avatná be a családját, ha a helyemben lenne. Mondjam azt, hogy az egyetemmel megyünk valahová, nyárra meg barátnős utazásokat adjak elő otthon.

ápr. 20. 08:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Nincs több kérdésem. Megyek biciklizni. 😀
ápr. 20. 11:14
 62/88 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha ez megy, a hazudozás a szülőknek már bakfitty, kisujjból kirázod.
ápr. 20. 11:15
 63/88 anonim ***** válasza:
68%
Ribi-zli vagy sajnos, minden provokáció, és sértés nélkül. Ezt kár tagadni.
ápr. 20. 11:23
 64/88 A kérdező kommentje:
Nem tagadtam, de nem is ez a kérdés.
ápr. 20. 11:24
 65/88 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem sem, inkább az a kérdés, miért fogadod el még mindig a szüleidtől a havi ötvenet.
ápr. 20. 11:29
 66/88 A kérdező kommentje:

"50 ezret kaptam otthonról, "

Tessék, fuss neki még egyszer.

ápr. 20. 11:32
 67/88 anonim ***** válasza:
85%
Az egyetemista gazdagkislányos öregfaszis troll visszatért a gyökerekhez. Remek.
ápr. 20. 12:58
 68/88 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám nekik, hogy ku rva vagyok, de ne aggòdjanak, mert szimplán egy kukit kell kielégítenem, hogy anyagilag támogasson 🙂
ápr. 20. 19:25
 69/88 anonim ***** válasza:
100%
Plusz hozzá teheted, hogy sajnos a mai világban nehéz megélni, mivel ők nem tudnak támogatni, kezedbe kellett venni a dolgokat.
ápr. 20. 19:27
 70/88 anonim válasza:
46%
Ribi
ápr. 21. 01:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!