Rosszul esne nektek, ha a fiatok titkolná előttetek a barátnőjét?
Ha eljön az ideje, be fogja mutatni.
Ezer oka lehet, hogy még nem áll készen rá - akár az is, hogy friss a kapcsolat, nem biztos benne, nem biztos abban, hogy a másik fél mit érez, meg sok egyéb ok.
Ha tényleg komoly a kapcsolat, előbb-utóbb elő fogja hozni.
azonos nemu szerelemrol van szo? mert azt irod #ben hogy homoszexualitas. ebben az esetben megertem, gondolom ez nagyobb tema es ilyenkor biztos több ido kell.
Ugye elösször tenyleg az a kerdes eleg bizalmas mely a kapcsolatotok e... aztan lehet hulye tini korban van a gyerek es ilyenkor eleve bezarkoznak.
A lenyeg ne faggasd, hagyd. Talan egyszer elhinthetsz egy olyat szituaciotol függöen hogy na majd ha lesz parod akkor fözök nektek vmi finomat vagy sütlk sütit ha atjön...vmi ilyen jo fej mondatot
Nem.
Nem esne rosszul.
26 éves fiam , tudom mar egy idelye van valakije, de ma hozta csak szóba.
Nem kötelező beszámolnia mindenről.
En igy látom.
Nem kerdezgettem.Kivártam mig ő jónak látja elmondania.
"azonos nemu szerelemrol van szo?"
Nem biztos, de már az is felmerült, mert 27 éves, és azelőtt még nem volt senkije, bár mutatott lányokat társkeresőn akik iránt érdeklődött.
Azt mondta 3 hónapja vannak együtt.
titkolja a szülei előtt a párját.
vagy a párja előtt a szüleit...
27 éves felnőtt ember a fiad.
Nem az a kérdés, miért nem mutatta meg be vagy miért nem mutatott róla képet; hanem az, hogy ti miért faggatjátok, miért akartok képet látni róla?
Békén kéne hagyni szerencsétlen embert, hogy tudjon párkapcsolatot kialakítani egyáltalán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!