Rosszul esne nektek, ha a fiatok titkolná előttetek a barátnőjét?
De vajon miért nem mutatja be? Mindenesetre gyanús, hogy társkeresőn mutatja, ki tetszik neki, amikor meg összejön valakivel hónapokig rejtegeti.
Én pont meleg vagyok, és pont ugyanígy harítottam anyáék érdeklődését anno, csak én idafigyeltem rá, hogy ne az orruk előtt irogassak a pasimnak. Mai napig nem ismerik a párom, nyilván okkal.
"Azt mondta 3 hónapja vannak együtt."
3 hónap az semmi :D Főleg ha neki még komoly kapcsolata se volt. Gondolom nem akar pofára esni, még csak csiszolódnak, ismerkednek, stb, nem kapkodja el.
Nem titkolja, egyszerűen nem mindenki szerint kell bemutatni egy háromhónapos kapcsolat másik tagját.
Az én szüleim több, mint háromnegyed év után találkoztak először a barátommal. Tudták, hogy együtt vagyunk, de minek vigyem oda ilyen korán?
Lekakkantom. Biztos megvan az oka, hogy miért nem mondja el.
Majd bemutatja, ha akarja.
Minek erőltetni?
Anyámék semmit nem tudtak a magánéletemről soha. Seggek voltak, rossz volt a viszonyunk.
Aztán 30 felé a párom ötlete volt, h meglátogassuk őket. De meg akkor is félve kérdeztem apámtól, hogy eljöhet-e. Ja, külföldön élek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!