Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Tavaly párszor elmentem szörfözni. Most tavasszal is szeretnék, és amikor mondtam ezt, anyukám megvádolt, hogy nem is tudta, hogy szörfözök, én nem mondtam. (Mondtam neki, de mindegy.) Megvádolt, hogy facebookra sem tettem fel képeket. Mondtam, hogy de igen, mindig, és ő még lájkolta is. Mutattam is neki. Aztán képes volt visszagörgetni az idővonalamat, és közben engem cseszegetett, hogy ő nem látja. Amikor megtalálta, az volt a baja, hogy olyan képet tettem fel, ahol már a vizen vagyok, és ebből nem látszik, hogy szörföznék. Kérdeztem, hogy szerinted ki van a szörfön rajta? De tovább szajkózta a magáét, hogy én titkon, sunnyomban szörfözök, és olyan képeket teszek ki, amin nem látszódok...végül rámcsapta a telefont. Őszintén, én nem értem, hogy most ez mire volt jó, miért kell velem veszekedni konkrétan a semmin...És ha tegyük fel, hogy tényleg nem mondtam (de nem ez a helyzet!!!), akkor sem kéne így viselkedni. Én már elköltöztem otthonról, van munkám, stb. ha ez számít.
jan. 2. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Nem kéne így viselkednie anyádnak. Bocsásd meg neki, hogy feledékeny, és többet ne beszélj neki semmiről, ami a Facebookon van.
jan. 2. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Tanulság? Eztán nem kell elmondani neki semmit; beszélj vele semleges témától. Mit főzött? Náluk is esett-e a hó, ilyesmi.
jan. 2. 19:56
 3/12 A kérdező kommentje:

2-es. Szerintem ezért hívjátok rám a rendőrséget is, mert bűncselekmény szörfözni, főleg titokban :D De ismétlem, sosem volt titok senki előtt sem.

1-es, ő is fent van facebookon, lát mindent. Én megbocsátok mindent, ő hisztizik mindenen, a semmin is.

jan. 2. 19:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Ha meg nem mondok el semmit, és "kiderül" akkor is ugyanúgy hiszti lesz.
jan. 2. 19:59
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

1-es vagyok.

Sajnos valami más az igazi baja, ha "hisztizik". Vigyél neki egy kis csokit és virágot, és kérdezd meg, hogy van?

jan. 2. 20:02
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Anyud mentálisan ép? Mert ez a viselkedés nem épp normális :(
jan. 2. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Kérdezö: nem kizárt, hogy anyádnak kezdödö demenciája van, azért esnek ki dolgok az emlékezetéböl és azért nem ismer fel a képeken sem.
tegnapelőtt 08:35
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

Semmi baja anyádnak, csak ugyanolyan kontrollmániás idióta, mint az enyém. Értsd: hogyha valami nem tetszik neki, akkor hárít, szépít, letagad, beszól, lecs.sz...

Nem kell anyádnak semmit megmutatni, nem kell semmit mondani magadról.

tegnapelőtt 10:18
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk én a sajátommal tízéve nem beszéltem hasonlók miatt. Bocs, de nekem nincs erre szükségem, épp elég volt addig eltűrni, míg otthon laktam.
tegnapelőtt 10:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány éves vagy, hogy úgy érzed, ennyire mindenről is el kell számolnod? Még arról is, hogy milyen állagú brióst nyomtál ki a wc-n...
tegnapelőtt 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!