Tehát meglát, és tudja, hogy te vagy a fia, akit szeret és aki fontos neki.
Idővel megszokja.
márc. 5. 11:52
2/27 anonim válasza:
Nem ismerjük, úgyhogy nem lehet tudni, hogy változik-e. Azért remélem, nem mindenki ilyen a családban.
Költözni nem tudok? Egyébként sem túl jó ilyen közel lakni.
márc. 5. 12:04
3/27 anonim válasza:
Lehetséges, hogy idővel megbékél, főleg, ha nem keresed, nem mész utána, és ezért egyre jobban érzi majd, hogy elveszít téged.
Viszont a kérdés az, hogy érdemes-e ilyen emberbe kapaszkodni? Aki képes ilyenért félredobni, az sosem szeretett igazán, hiszen a szeretet lényege a feltételnélküliség.
márc. 5. 12:12
4/27 anonim válasza:
7, ez hülyeség. A feleség és férj házasság után helyes megszólítás. Az élettárs az, akivel együtt laksz 0-24-ig. Az, akivel együtt jár az ember, de nem él még együtt vele, arra bizony mondják, hogy párom/pasim/csajom/barátom/barátnőm - és kiváltképp helytelen a párunkat leférjezni vagy leélettársamozni, hogy nem igazak rá a feltételek. Ez csak magyar nyelvtudás kérdése amúgy, nem szexuális irányultságé, és itt neked van hiányosságod.
márc. 5. 12:16
5/27 anonim válasza:
7-es te hülye vagy 😂
Én sem rajongok a melegekért, úgy gondolom ez manapság már inkább divat, mintsem születési rendellenesség . De azért így szapulni a kommentekben a kérdezőt azért kicsit durva...
márc. 5. 12:18
6/27 anonim válasza:
"tiszta és józan életfelfogású emberek", csak magyarul nem tudnak :D
márc. 5. 12:26
7/27 Vuk-91 válasza:
Rajta múlik, de szerintem ne az legyen neked a lényeg, hogy anyád mit gondol rólad. Ha képes félredobni mert önmagad vagy, akkor szerintem felesleges. Járd az utadat és találd meg a SAJÁT boldogságod.
márc. 5. 12:30
8/27 anonim válasza:
Ezt magadban kell eldönteni hogy akarsz-e futni olyan szekér után ami nem akar felvenni. Ő nem beszél veled, elzárkózik, akkor ne fecséreld rá az energiádat. Nem kötelező szeretni a szüleinket különösen ha nem is érdemlik meg. Én a helyedben el is költöznék, nehogy már a fancsali képét kelljen nézni minden nap...
márc. 5. 12:32
9/27 anonim válasza:
nem nem fog változni.
márc. 5. 12:36
10/27 anonim válasza:
miért van az hogy kėnyszeresen kérdést kell az öszes "melegnek hogy elfogadnak e miért nem fogadnak el stb mikor maguktol is tudhatják a választ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!