Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem beszél velem, mert meleg...

Nem beszél velem, mert meleg vagyok. Vajon fog ez változni?

Figyelt kérdés

Anyám nem tudja elfogadni, hogy meleg vagyok és kapcsolatban vagyok. Azóta nem szól hozzám.

1,5 éve ez a helyzet, szerintetek fog ez változni? Szembeszomszédok vagyunk, vicces amikor itt van a párom és látványosan bevonul, nem köszön.

márc. 5. 11:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
21%
Mi lenne ha nem lennél meleg?
márc. 5. 17:10
 22/27 A kérdező kommentje:

Remélem a szitkozódó kommentelő tudja, hogy nem láttam az agymenését, előbb törölték ki. :)

Nem szeretnék költözni, ideköt a munkám és ez a saját házam.

Már 1 éve nem érdekel anyám, nem töröm magam, nem bánt lelkileg a viselkedése, nem próbálok megfelelni neki. Csak érdekelt, hogy vajon örökké ez lesz, vagy van esély rá, hogy normális lesz.

Végül, nő vagyok, nem tudom miért volt egyértelmű, hogy férfi vagyok.

márc. 5. 21:15
 23/27 anonim ***** válasza:
62%

#21 Legyél már meleg. Csak egy napra vonzódj már a saját nemedhez, csak hogy bizonyítsd a magad igazát. Nem kell összejönni senkivel.

Nem megy? Nahát!

márc. 5. 21:30
 24/27 anonim ***** válasza:
91%

A gyerekvállalás és nevelés témában a gyerekesek folyton azzal győzködik a gyerekre nem vágyókat, hogy kimaradnak abból a féltétel nélküli szeretetből, amit egy szülő a gyereke iránt érez.

Aztán jönnek ezek a posztok, és kiderül, hogy az a szeretet nagyon nem feltétel nélküli, csak úgy szereti a szülő a gyerekét, ha az belefér a szülő által diktált világba.

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

márc. 5. 21:44
 25/27 anonim ***** válasza:
79%

Unokabátyámat konkr. az utcára dobta az apja és többe nem mehetett haza, úgyhogy igen, léteznek ennyi intoleráns brmok.

Kérdező, miért tepersz egy olyan emberért, aki nem szeret?

márc. 6. 08:59
 26/27 A kérdező kommentje:
Nem teperek érte már.
márc. 6. 13:11
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Az idővel fog kibontakozni.

Az enyém amikor megtudta hát kb átkokat szórt. El kellett telnie bő 5 évnek mire nornalizálódott a kapcsolatunk. Az utolsó párom egész megszerette :D

Sose lesz a legjobb a kapcsolatunk, de mostanra sikerült egy normális szintre hozzuk.

márc. 6. 22:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!