Nem beszél velem, mert meleg vagyok. Vajon fog ez változni?
Anyám nem tudja elfogadni, hogy meleg vagyok és kapcsolatban vagyok. Azóta nem szól hozzám.
1,5 éve ez a helyzet, szerintetek fog ez változni? Szembeszomszédok vagyunk, vicces amikor itt van a párom és látványosan bevonul, nem köszön.
16: És? Talán nem vagy az?
Én sem vagyok oda az ilyen dolgokért, baromi fura is, de attól még lehet normálisan válaszolni, vagy nem is kell válaszolni.
Ezzel saját magát járatja le, mint édesanya. Az lenne a "dolga", hogy szeressen és támogasson téged. Ha erre nem alkalmas, akkor te se teperj utána.
Neki nem tökmindegy, hogy a párodnak (mert nem csak a zokninak van párja) mi van a lába között? Azzal úgyis csak te meg a párod foglalkoztok.
Anyukádat csak az kellene, hogy érdekelje, hogy a párod - nő vagy férfi - jól bánjon veled és szeressen.
A homoszexualitás egy teljesen normális, természetes jelenség, de oké, most a kérdés kedvéért tegyük fel, hogy mentális betegség.
Oké. És akkor mi van? Akinek a gyereke sérült (de képes önállóan ellenni, nem szorul 24 órás felügyeletre és ápolásra) az lökje el magától és vesse meg?
Nem találok egy szikra értelmet se a homofóbok logikájában.
#20 Úristen, szeretni merészel egy vele egynemű embert! És ezzel személyesen árt neked, meg az egész emberiségnek, sőt, a bolygónak is! Máglyára!
Szeret valakit, pff! Inkább szidkozódna, mint te, azzal sokkal nagyobb emberré válna!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!