A lányom teljesen megváltozott, amióta elköltözött itthonról! Nem értem mi lelte, ha pedig kérdezem, nem mondd rá semmit. Mit tehetek?
#62: +1
Szerintem is max ez történt 61-es. Előbb lesz világbéke, minthogy ő belátja, hogy talán vele volt mindvégig a probléma és nem a gyerekkel.
80 ezret elkértél tőle? Ezek után mit csodálkozol?
Szerintem ő éjszaka kiszökdösött bulizni, inni. Barátnőjénél alvás címszó alatt is bulizhatott.
Szerintem olyan kalickába volt eddig hogy örül, hogy megszabadult tőled.
59-es, én hasonló helyzetben megmondtam az exemnek - NEM véletlen ex -, hogy vagy befejezi ezt az infantilis 3 éves-szintű viselkedést és NEM számol be mindenről - de tényleg mindenről - az anyjának, vagy nem leszünk sokáig együtt.
A kiskaput az tette be, mikor szex közben felvette a telefont :D (no comment). Én elvettem tőle, és közöltem anyukával, bocs, épp szeretkeznénk!, szóval nem alkalmas az időpont.
És ezek után az exem engem küldött el az any.mba. Oké, akkor szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!