A lányom teljesen megváltozott, amióta elköltözött itthonról! Nem értem mi lelte, ha pedig kérdezem, nem mondd rá semmit. Mit tehetek?
#49: Aha a gyerek bunkó flegmának született nem? Biztos nem lehet, hogy a szülő nevelése miatt lett olyan amilyen, nem? Teljesen igazad van, kizárt dolog.🤡🤡🤡🤦 Amúgy egy huszonéves nőről beszélünk, nem egy 16 éves tiniről, ha nem zavar.
Az is tök normális, hogy addig semmi gondja nem volt az anyjának vele ameddig perkálta a pénzt, aztán amikor má se zsozsó sincsen, se kontrollálni nem lehet, akkor már nagy baj van! Milyen dolog ez, hogy a befektetésem nem fial semmit? Hiszen az enyém, én birtoklom!
Aha, a gyerek nem lehet hálátlan, bunkó flegma? Biztos', hogy a szülő nevelése miatt lett olyan amilyen, nem? Teljesen igazad van...
🤡🤡🤡🤦
"huszonéves nőről beszélünk"
Aki nyilván valakinek a gyerekeként nem lehet hálátlan, bunkó, flegma. Ilyen még nem volt a világtörténelemben. Kizárt dolog...
🤡🤡🤡🤦
51-es:"addig semmi gondja nem volt az anyjának vele ameddig perkálta a pénzt"
Az miért is lenne gond? Az a dolga a gyereknek, hogy engedelmeskedjék. Én is hozzájárultam a költségekhöz, amég otthol laktam. Normális családoknál így szokás, nem tudtad...?
"Aha a gyerek bunkó flegmának született nem?"
Tehát egy ember személyiségét kizárólag a szülő alakítja? Öröklött gének, rossz társaság kizárva?
Olyan még nem volt, hogy jó nevelést kapott a gyerek, mégis hálátlan, bunkó, flegmaként viselkedett szüleivel...?
57-es:"ezek után addig örülj, amíg meg nem szakít veled minden kapcsolatot"
Mert "merészel" érdeklődni az anyja, aki egyedül nevelte föl tisztességben, becsületben...?
A feleségemnek is ilyen Anyukája van. Már jóval túl a nyolcvanon. De minden nap hívni kell, különben megy a lelki terror. A feleségem pontban este 6-kor kezd el vacsorát készíteni, akkor felhívja, és a javaslatomra kihangosítja, és leteszi a telefont a konyhapultra, és készíti a vacsorát, miközben az anyósom beszél a semmiről 10-15 percen át. Akkor megköszöni a lányának hogy hívta, és megjegyzi, hogy "jót beszélgettünk". És leteszi. A feleségem meg sem szólal...
Elmagyaráztam a feleségemnek, hogy ez egy rossz rutin az Édesanyjában, amit sajnos ilyen idősen már nem lehetne átformálni, megváltoztatni benne. De Te, kérdező, még nem vagy ennyire rettenetesen öreg...
Ne akarj mindenről tudni! Hát nem mindegy, hogy párizsit, vagy májkrémet reggelizett? Rájöttél, hogy útálja ezeket a kérdéseket. Ne kérdezgesd ezekről... A semmiről beszélgetnétek, amiről te szeretnél, ő pedig nem akar beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!