Ha egy ember gonosszá válik, általában az arcvonásai is megváltoznak?
A fiatal Joszif Sztálin, itt olyan ártatlan arca volt:
Később:
Ez utóbbi képen már látszik a szemén, hogy ravasz ember.
Hát nem tudom, szerintem a kép kép nagyon különbözik. Mintha két külön ember lenne.
Pl. Brad Pitt, aki most 60 éves, azért hasonlít a fiatalkori énjére. Sztálinnál ezt nem látom, de lehet tévedek.
Szerintem is így van, a politikusok fején konkrétan látszik a sunyiság.
Bár mivel legtöbbször videókon és nem képeken látom őket, ezért lehet hogy a testbeszédük is hozzátesz ehhez az érzéshez.
Szerintem aki adott arckifejezést használ több milliárdszor az életében, idősebb korára kicsit "beég", látszik 40 - 50 felett hogy ki mosolygott sokat életében és ki vágott fancsali pofákat egy életen keresztül.
De ezt nem gondolom gonosznak vagy hasonlónak. Biztosan volt mosolygós sorozatgyilkos is a történelemben...
A pszichopatáknak állítólag (nem ismerek személyesen egyet sem) látszik a szemén, üres a tekintetük, - a melegség, empátia, együttérzés hiánya látszódik rajtuk ha figyelmesen nézi valaki.
Hogy ez fényképen mennyire jön le, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!