Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hallottátok már, hogy a...

Hallottátok már, hogy a szülés előtti nap, napokban megváltoznak az ember arcvonásai?

Figyelt kérdés
Második gyermekemmel vagyok 38+4.Az első gyermekemet mielőtt meszültem,kb 24 órával előtte,megmondták,hogy mindjárt szülök,pedig semmi jele nem volt,17 nappal voltam a kiírt időpont előtt.Csupán az arcvonásaimból,állítólag kicsit eltorzultak.Most,nap mint nap kémlelem az arcom a tükörben.
2010. febr. 10. 21:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki mellettem feküdt a kórházban csajszi, majdnem sírt a tükör előtt (már szülés után), hogy milyen ronda a feje, hogy ő nem ilyen volt, mikor megy le az arcáról a puffadás és a torzulás. Mutatott magáról régebbi fotót, fel se lehetett ismerni. Nagyjából 1-2 hét múlva változott vissza az arca "normálisra", szülés előtt pedig 1-2 nappal lett "torz".

Itt is olvastam ilyesmiről egyébként.

2010. febr. 10. 21:52
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Persze és igaz is ^^

Mamám például megtudja állapítani...ő falun nevelkedett, 7 testvére van,tudja ^^

Pl, egyszer mikor olyan 13 lehettem ültünk a buszon szemben velünk egy terhes nő.Ismerte régóta, a vonásait is magabiztosa megmondta neki,hogy szülni fog 2-3 napon belül...Úgy is lett ....

Engem is látott de nem hittem neki...lehet kellett volna:D

2010. febr. 10. 21:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is hallottam már, de nem mindenkinél jön be.
2010. febr. 10. 22:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A felső ajak felett megduzzad, és feldagad az arc.
2010. febr. 10. 22:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt egyébként én is hallottam,hogy "megváltoznak" az arcvonások szülés előtt.

De ennyire konkrétan,hogy a felső ajak felett duzzad meg...:O

Háát,most beijedtem..Napok óta vannak jóslóim,vasárnap éjjel már majdnem indultunk kórházba..És ma reggelre teljesen beduzzadt a szám,és javarészt a felső ajkam.

Igaz náthás vagyok,és először erre gondoltam,de most...húha! :P

34+5 hetes km

2010. febr. 10. 23:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,hogy offolok...utolsó vagyok ismét.

Szóval nemcsak a felső ajkam,hanem az orrom (?) is fel van dagadva.

Máskor is voltam már megfázva,de az orrom még soha nem dagadt fel.

Lehet,hogy közelebb van,mint gondoltam?

2010. febr. 10. 23:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A vizesedés miatt van, ami szülés előtt fokozódhat, és az arcon is megjelenhet. De nem mindenkinél. Nálam nem volt az első gyereknél, de csak 12 kg-t híztam, és kicsit sem voltam vizes. A lábam sem.
2010. febr. 11. 00:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ajkamnak lett körvonala, mintha kihúztam voltan ceruzával. Én ennyit vettem észre, a nagynéném megmondta, hogy szülök nemsokára (vidáman vendégségbe voltunk náluk), ez este volt és reggelre megszültem.
2010. febr. 11. 07:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam semmi jele nem volt, pedig nézegettem magam, de nem tudták megmondani és én sem.
2010. febr. 11. 09:07
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Sziasztok! Nekem tegnap egy házban lakó néni mondta, hogy 1 héten belül meglesz a babó:)

36+4

2010. febr. 11. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!