Hallottátok már, hogy a szülés előtti nap, napokban megváltoznak az ember arcvonásai?
Aki mellettem feküdt a kórházban csajszi, majdnem sírt a tükör előtt (már szülés után), hogy milyen ronda a feje, hogy ő nem ilyen volt, mikor megy le az arcáról a puffadás és a torzulás. Mutatott magáról régebbi fotót, fel se lehetett ismerni. Nagyjából 1-2 hét múlva változott vissza az arca "normálisra", szülés előtt pedig 1-2 nappal lett "torz".
Itt is olvastam ilyesmiről egyébként.
Persze és igaz is ^^
Mamám például megtudja állapítani...ő falun nevelkedett, 7 testvére van,tudja ^^
Pl, egyszer mikor olyan 13 lehettem ültünk a buszon szemben velünk egy terhes nő.Ismerte régóta, a vonásait is magabiztosa megmondta neki,hogy szülni fog 2-3 napon belül...Úgy is lett ....
Engem is látott de nem hittem neki...lehet kellett volna:D
Ezt egyébként én is hallottam,hogy "megváltoznak" az arcvonások szülés előtt.
De ennyire konkrétan,hogy a felső ajak felett duzzad meg...:O
Háát,most beijedtem..Napok óta vannak jóslóim,vasárnap éjjel már majdnem indultunk kórházba..És ma reggelre teljesen beduzzadt a szám,és javarészt a felső ajkam.
Igaz náthás vagyok,és először erre gondoltam,de most...húha! :P
34+5 hetes km
Bocsi,hogy offolok...utolsó vagyok ismét.
Szóval nemcsak a felső ajkam,hanem az orrom (?) is fel van dagadva.
Máskor is voltam már megfázva,de az orrom még soha nem dagadt fel.
Lehet,hogy közelebb van,mint gondoltam?
Sziasztok! Nekem tegnap egy házban lakó néni mondta, hogy 1 héten belül meglesz a babó:)
36+4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!