Hallottátok már, hogy a szülés előtti nap, napokban megváltoznak az ember arcvonásai?
Figyelt kérdés
Második gyermekemmel vagyok 38+4.Az első gyermekemet mielőtt meszültem,kb 24 órával előtte,megmondták,hogy mindjárt szülök,pedig semmi jele nem volt,17 nappal voltam a kiírt időpont előtt.Csupán az arcvonásaimból,állítólag kicsit eltorzultak.Most,nap mint nap kémlelem az arcom a tükörben.2010. febr. 10. 21:43
11/14 anonim válasza:
Elvileg létezik ilyen, de anya nem veszi észre, csak más. Nekem is megmondták az elsővel, hogy már csak pár napom van hátra-bejött. Most már én is várom, hogy mikor szólnak rám:-)
37+3 km
12/14 anonim válasza:
Ezt én is hallottam,és láttam a barátnőmön,ő is teljesen eltorzult.Úgy tudom én is hogy a vizesedéstől,de őneki a lába is annyira vizes lett hogy csak papucsot tudott hordani.
13/14 anonim válasza:
3 gyerekem van, semmi nem történt az arcommal egyik szülés előtt sem.
14/14 anonim válasza:
Amikor anya engem szült,aznap reggel mondták neki idősebbek,hogy még ma meg fog szülni.Ekkor még semmi jele nem volt a szüésnek,vajúdásnak,csak az arca lett felismerhetetlen.:) És még volt neki vagy 2 hete hátra.Aznap bizony megszülettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!