Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan undorodom a szüleimtől?

Jogosan undorodom a szüleimtől?

Figyelt kérdés

Szóval apám egy alkoholista munkanélküli, anyám is munkanélküli aki 50 év alatt sosem dolgozott csak a családi segélyből élt,amit ránk kapott.Nem tanitatott tovább csak ugye megvolt az alapsuli és ennyi.Utana azt várta el hogy dolgozzam,ha mar nem kap rám pénzt ,akkor menjek el és keressek,hogy legyen miből cigiznie ,enni-inni meg persze apámnak sörözni...

Sokáig dolgoztam is és kb fele fizum odakellett adni,de miutan elfogyott nekik és ami megmaradt nekem azt is kénytelen voltam oda adni,különben nem ettem volna.Most úgy adódott hogy munkanélküli lettem és csak azt hallgatom hogy miattam ilyen szar az élet,miattam éhezünk stb.Nem tudok innen sehova se menni külön lakni(nincs olyan rokon, barát, barátnő),dolgozni meg már nincs erőm lelkileg megint rájuk.Mondtam is hogy el lehet menni azt eltartani magukat és cigizni a saját erejükből ne az enyémből meg a tesómeból ,erre olyanokat vágtak a fejemhez hogy én rájuk nem szamithatok semmibe :), de nekik persze joguk van hozzá hogy rám számítsanak mindenbe és tartsam el őket.Egész gyerekkorom szenvedés volt,áramunk sem volt sokáig,éheztünk és ők csak veszekedtek.Tesómékkal elmentünk dolgozni ,azóta lett vmivel jobb és emberibb a sorunk.Most tesóm dolgozik egyedül ,de ő sem akarja eltartani őket és utálja is őket,mint én, de én inkább undort érzek.Ránk tamaszkodnak, tőlünk várják pofátlanul, hogy tartsuk el őket,szemtelenek és ha nem dolgozunk mi vagyunk a hibásak a nyomorúsagukért, pedig ők sosem tudtak támogatni semmiben minket.Nemrég lett volna egy felvételi beszélgetés, ahova taxival tudtam volna eljutni,de persze nem tudtak segíteni nekem benne hogy tudjanak pénzt adni taxira ,de azt már tudták mondani,mikor megkérdeztem van e itthon kávé,hogy "el kéne menni dolgozni aztán lesz".Nagyon ideges lettem , szinte remegtem és megmondtam hogy abban nem tudnak segiteni hogy eljussak egy felvételire ,de azt tudjak mondani hogy dolgoznom kéne ez milyen pofátlanság...,erre a válasz pedig hogy ne kovetelőzzek rajtuk.Itt szakadt el nálam a cérna,nem osztozkodom ezekkel többet,undorodom tőlük,ha lesz újra munkám azon leszek hogy eltűnjek innen.Nem akartak ezek gyereket vállalni soha,csak becsúsztunk és ugye,ha már vágyunk legyen hasznuk belőlünk -ez az egész erről szól.Hulyék,meggondolatlanok,tanulatlanok,modortalanok és primitívak.Szégyellem, hogy a szüleim...

jan. 30. 02:40
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
#40 reggel húgom 😭🤣🤣
febr. 1. 19:51
 42/45 anonim ***** válasza:

"#40 reggel húgom 😭🤣🤣"

Már bocsánat de mi a furcsa abban ha valaki a hugát ölelgeti alvás közben??? Szerintem nagyon aranyos! Sok gyerek egy ágyban alszik a testvérével, ezzel az ég világon nincs semmi baj!

febr. 1. 20:23
 43/45 anonim válasza:
#42 sajnos ez a mai generáció.
febr. 1. 20:26
 44/45 A kérdező kommentje:
40,41 - látszik unalomból regletetek a gyakorira barmok xd
febr. 1. 21:45
 45/45 anonim ***** válasza:

"#42 sajnos ez a mai generáció."

És ez miért baj? Örülök neki, hogy ilyen a mai generáció és ez a mai világban normális dolognak számít! Rengetegen vannak akik nem akarnak párkapcsolatot, nem akarnak szexelni mert mondjuk önmegtartóztatóak vagy undorodnak már a gondolatától is vagy elítélik, bűnnek tartják (mindenkinek más a véleménye) és nehezen alszanak egyedül, magányosak, ezért a testvérükkel, legjobb barátjukkal alszanak egy ágyban barátilag, plátóilag és összebújnak, ezzel az ég világon nincsen semmi baj! Mi ebben a furcsa vagy elitélendő? Nem hallottál még olyanról, hogy pizsama party? Amikor legjobb barátok együtt alszanak. És családi házban nem mindig van külön gyerekszoba és ha két gyerek van azok egy ágyban alszanak. Jó, valahol van emeletes ágy, de az is teljesen oké ha egy ágyban alszanak. Ezek teljesen normális dolgok. Sokan nem tudnak egyedül aludni mert kell aki átöleli közben őket. Nem akarok szexista lenni de általában a lányok nem szokták az ilyen dolgokat elítélni, te lehet egy felnőtt férfi vagy és nem aludnál együtt a haveroddal és amiatt találhatod ezeket a dolgokat furcsának. Mindenkinek más a véleménye. Ha ezt furcsának tartod akkor az a te bajod, de ebben egyébként nincsen semmi furcsa! Ez normális dolog!

febr. 2. 02:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!