Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 14 éves lányom kávézik?

14 éves lányom kávézik?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ma tudtam meg, hogy a 14 éves lányom 2 hónapja kávézik, ës egyáltalán nem örültem a hírnek, sőt.. Mondtam neki, hogy még kicsi hozzá, inkább igyon forró csokit vagy kakaós kávét. Konkrétan leröhögött. Ezt utána megbeszéltük. Most nem tudom hova tegyem, hogy sz@r anya vagyok e a kiakadásom miatt, mert nem akarom, hogy tönkre tegye magát(ilyen fiatalon főleg) Nektek volt ilyen problémátok? Eltúlzom a dolgot?
jan. 5. 13:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon régen mifelénk divat volt, hogy a gyerekeknek hagyták az alján. Mamám meg tejport és cukrot is tett bele, hogy finom legyen. Mondanom sem kell ittam is ha ott voltam. 14 évesen én is megittam minden reggel. Semmi bajom sem lett.
jan. 5. 19:19
 42/61 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ne aggódj nem lesz tőle baja. Próbálj meg a barátnője is lenni, akinek bármit elmondhat.
jan. 5. 19:30
 43/61 anonim ***** válasza:
100%

én nem napi két tejeskávén aggódnék a helyemben, hanem azon, hogy a folyamatos pánikolással és hisztizéssel úgy elidegeníted magadtól azt a szegény lányt, hogy azt se meri megmondani, hogy mit eszik-iszik reggelire... nemhogy esetleg bármi mást.

te meg nem kávézol, nem teázol, nem eszel csokit ,te vagy maga a megtestesült, besvanyadott egészséges életmód. ugye?!

jan. 5. 19:35
 44/61 anonim ***** válasza:
100%

Én is 14 évesen kezdtem.

Székrekedésre mondták h igyak

Minden reggel ittam, de bögrével aminek az alján volt nem túl sok kávé és a nagy része pedig tej

Semmi bajom nem lett tőle, es volt székletem is

jan. 5. 20:06
 45/61 anonim ***** válasza:
100%
Én is emlékszem, kb. 14 év körül voltam (vagy kicsivel kisebb), amikor anyum mellett ültem, közben ő kávézott. Csak úgy rákérdeztem, hogy én is ihatok-e egyet, azt mondta igen. Hirtelen meglepődtem, mert előtte nem akarta engedni. Azt hittem, hogy tuti valami kakaós italt fog csinálni, meg olyan, hogy cappuccino, mifelénk abban az időben nem is volt. És nem, nem szúrta ki a szemem kakaóval, hanem tényleg kávét csinált: inkakávét. Akkor az úgy nagyon finom volt, és azóta szeretek kávézni. Nem haltam bele.
jan. 5. 21:43
 46/61 A kérdező kommentje:
Én teázni szoktam, és a csoki meg a tea miatt nem akadok ki nyilván. Már bocsánatot kértem tőle, de előtte nem is akadtam ki csak magamban. Egyébként a munkahelyemen szoktam kávézni de otthon nem.
jan. 5. 22:01
 47/61 anonim ***** válasza:
82%
Sosem értettem, egyesek miért démonizálják annyira a gyerekek kávéfogyasztását, míg a teát meg a kólát nem. Egy nagy bögre teában simán lehet több koffein, mint egy kis csésze kávéban. Egyébként egy fél liter kólában is kb. ugyanannyi a koffein, ráadásul az tele van sokkal több cukorral meg mesterséges ízfokozókkal is.
jan. 5. 22:58
 48/61 anonim ***** válasza:
Nem ritka ebben a korban
jan. 5. 23:37
 49/61 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne engedj neki kolat se inni. Mert gondolom a koffein a problemad. Hovatovabb a csokiban is van. Sot a teaban es a kakaoban is.

A mertek a kulcs. Tanitsd mersekletre.

Es ezt ugy mondom mint aki egyaltalan nem kavezik.

jan. 6. 07:06
 50/61 anonim ***** válasza:
55%

Gondolod csak trendből issza.

Én 14 éves korom óta kávézok, nem trendből, hanem mert jó az íze. Napi egyet, most már felnőttként kettőt, és nem méregerőset, inkább tejeskv szinten.

Nevetséges vagy.

jan. 6. 10:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!