14 éves lányom kávézik?
Jobb mintha energia italt inna. Ha nem viszi túlzásba és tejjel issza valószínűleg nem lesz baja tőle. Megtiltani nem érdemes neki, mert annál inkább fogja inni.
Ennyi idősen én is megittam néha egy cappucinot, de nem lett tőle semmi bajom. Később szoktam rá inkább a kávéra, de most is csak heti 2-3szor kávézok.
Én jobban aggódnék azon, hogy miért nincs meg a normális anya-lánya bizalom?
Hogy 14 évesen probléma-e a kávézás? Nem az, ha mértékkel műveli. Napi kb. 200 mg koffeintől nem lesz baja. Egy 14 éves biológiailag már majdnem teljesen fejlett szervezet.
"Aztán gondolom csak trendből issza"
Kizárt. Ha CSAK a trend vezérelné, akkor vagy energiaitalt inna (ésszerű mértékben azt sem kell túldémonizálni, napi egy Hell, vagy két Adrenalin nem fog ártani), vagy cigizne, vagy piálna, netán még drogozna is. A kávézás pont nem az, amivel fel lehet vágni. Valamikor, 2-3 évtizede talán az volt, de azóta sokat változtak a trendek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!