Szülők! Mit csinálnátok/szólnátok ha a 14 éves lányoknak 21 éves barátja lenne?
Nekem volt 15 évesen 23 éves barátom.
Jártunk vagy 2 hétig, én nagyon nem voltam érett még kapcsolatra. 21 évesen lett először rendes barátom.
A srác amúgy normális volt, ismertem utána is, de elég butus volt, azért próbálkozott fiatalabb lányokkal, mert a saját korosztalyánál nemigen tudott labdába rúgni.
Én így is megvizsgálnám, és elbeszélgetnék a lányommal. Velem is ezt tette anyu. Nem tiltotta, és magam dobtam ki, mikor rájöttem, kislány vagyok én még a pasizáshoz.
Hát ez van későn érő vagyok :)
#7, azért egy 21 éves pasi a mai világban nem "felnőtt férfi" A mai 14 éves lányok meg....nem is kislányok. Szóval sajnos csak leírva sok ez a korkülönbség, meg 20 éve lett volna igazán felháborító ez a szitu, de amilyen ütemben "érnek" a mai lányok, és amilyen ütnemben "visszamaradnak" a mai pasik...
De én sem támogatnám és megpróbálnám lebeszélni róla a lányom ettől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!