Mit csinálnátok ha egyszer a 14 éves lányotok elkezd nagyon durva zenét hallgatni, és ennek tetejébe metál zenekart akar alapítani?
A Marduk jó.
Igaza van egy korábbi hozzászólónak. Örülj, hogy nem discos.
Eddig nem ismertem a Marduk zenekart, de most belehallgattam. Szerintem semmi baj nincsen vele, én pl Archívumot, Vér Kötelez-t, Vendettát, és hasonlókat hallgatok, zeneileg nem ugyanaz, de szövegileg ott vannak. A zenekar vagy sikerül, és akkor boldog lesz, mert elérte a vágyát, vagy kinövi.
Egyébként meg, osztom az előttem szólók véleményét:
Inkább ez mint valami discopatkány, páwa, drogos nyomi kiskölyök aki egy sört nem tud meginni. Láttam már punkot, hippit, gothot, skinheadet, metálost, sátánistát, discósat. A metálos és a sátánista még a legkevésbé bajos közülük(a gothokkal együtt). A hippik nyomik és füvesek. A discósokat inkább nem is említeném, a társadalom alja. A punkok ugyebár anarchista, bármiféle rendet és rendszert ellenző aljanép, és azért nem is veszélytelen, láttam már skin-punk bunyót. A skinheadek nem drogoznak, nem füveznek, jó a zenéjük, nem ellenzik a rendet, csak a rossz balos rendszereket, de veszélyes, utcai verekedésekbe nem ritkán részt vesznek, és a rendőrség is előszeretettel "szórakoztatja" őket(mindezek ellenére azt mondom, hogy ők a legjobbak, aki nem hiszi próbálja ki, ezt nem lehet csak úgy leírni vagy elmondani).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!