Szülők! Mit szólnátok ahhoz ha a 14 éves lányok megkérdezné, hogy ott aludhat-e a 22 éves barátja?
A 22 éves beteg, ha 14 évesekre gerjed.
Nem, nem engedném.
Most már szinte minden héten van hasonló kérdés...
Egy anyuka ilyet ki nem írna, hanem evidens, hogy nem engedné...
EGy 14éves meg mit keres itt a GYK-n?
Ez a bajom a parasztházakkal, nincs privátszféra mert átjáróház az egész.
Na de a kérdésre válaszolva én nem engedném meg. Eleve nem értem hogy egy 22 éves mit akar egy gyerektől, egy 14 évestől. Meg amúgyis értem higy a mai fiatalok hamarabb érnek de valahogy ez mégse igaz. Ozonlik a sok információ a netről ezért ők úgy érzik hogy érettek. De nem. Mert a sok buta és haszontalan infó is özonlik és ugyanannyi hülyeséget csinálnak mint régen mi. Később 16-17 évesen amikor már úgyis megoldják a szexet legfeljebb máshol akkor már inkább. Mert inkább otthon mint egy buliban részegen. De addig nem.
Ha te vagy a szülő akkor beszélgess el a lányoddal a vedekezesekről és hogy mi zajlik a testében. Ha viszont te vagy a lány akkor olvass utána hogy mi zajlik a testedben mert a barátnők és barátok hülye tanácsai miatt szokták a fiatalok teherbe esni pl megszakítással nem lehet teherbe esni. De lehet. Sőt betegséget is el kaphatsz ami egyepkent kivédhettél volna gumival.
Ha tartós kapcsolatuk van, min.fél éve akkor megengedném.
Én is 13 évesen aludtam együtt fiúval.
Egy 22 éves már felnőttnek számít, teljesen más erkölcsi értékrenddel, nem értem, hogy mit lát egy 14 éves kislányban, akinek most kezd kialakulni rendesen a nőkre jellemző külső jegyek.
Ezt a srácot nagyon gyorsan el kéne felejtenie
"Egy anyuka ilyet ki nem írna, hanem evidens, hogy nem engedné...
EGy 14éves meg mit keres itt a GYK-n?"
De ha mindig csak én jelentem az ilyet, nem veszik komolyan a modik, úgyhogy remélem, te is megtetted, meg még mások is, mert tényleg épp eléggé kilóg a lóláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!