Szülők! Mit szólnátok ahhoz ha a 14 éves lányok megkérdezné, hogy ott aludhat-e a 22 éves barátja?
Figyelt kérdés
A szülők szobája a gyerek mellett van, a lány szobája "átjárószoba" tehát az övéből nyílik a másik szoba ezáltal mindent áthallani.2022. aug. 29. 11:55
31/47 anonim válasza:
Vagy odafekudni velük egy szobába🙂.Tuti nem akarna menni mégegyszer.
32/47 anonim válasza:
Nem engedném. Nem vagyunk C kategóriások ahol ez általános.
33/47 anonim válasza:
Reális vajon hogy anyuka iylet kérdezne akinek egy 14 éves lánya van?
34/47 anonim válasza:
33: dehogyis...
Már utaltunk rá korábban... :)
35/47 anonim válasza:
Egyébként mindenféle anyukák léteznek... Olyanok is, hogy jaj...
36/47 anonim válasza:
Nem engedném. Ráér még pár évig. Amúgy meg 22 éves férfi mit keres egy 14 éves kislány mellett?
37/47 anonim válasza:
Hogyne. A kislányom szobájában egy felnőtt férfi... Nincs problémám ekkora korkülönbséggel, de nem egy általános iskolás-dolgozó ember között.
38/47 anonim válasza:
Viccnek nem rossz, de amúgy rohadt gáz!! Mondom úgy hogy fiús anya vagyok. Mondjuk nálunk a lány az idősebb de ők már nagykorúak amúgy is. Ez azért már Btk. valahányadik paragrafusát liliomtiprás fogalmát meríti ki.
39/47 anonim válasza:
38. 14 éves kortól már nem. Szerintem nem véletlenül tette fel így ajérdést a kérdező.
40/47 anonim válasza:
Hát , én úgy tudom 16 év alatt nem! #38 az anyuka tette fel ???? De akkor miért a Szülők kifejezést használta?? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!