Anyám miért nem tud elmenni vásárolni?
Apám szokta csinálni a nagy bevásárlást minden héten egyedül.
Minden héten anyám problémázik vele, hogy pl miért nem hozott többet egy akciós termékből annál, mint ami felvolt ÍRVA neki vagy hogy miért nem hoz egy olyan akciós termékből amit nem is írt fel neki, de nem is mondta neki hogy hozzon.
Ma reggel azon veszekett apámmal, hogy miért nem hozott még halat a halászlébe, mert keveselte ami itthon van( ő is ma reggel nézte meg a ládában hogy mennyi van). Én apám helyében megmondanám, hogy mostantól én mostantól csak azokért vagyok hajlandó bemenni amit csak kocsival lehet elhozni(víz, cukor, liszt stb) a többit meg oldd meg ahogy akarod. Apám dolgozik egész héten, szerintem anyámban lehetne annyi megértés felé hogy nem várja el hogy a fél napot a boltokban tekeregve, nézelődve töltse. S
Itt nem az a probléma, hogy ki vásárol, hanem hogy anyád zsémbes, és teljesen igazad van, ha ez téged zavar.
Az ilyen természetű embert nehéz kezelni, valószínűleg apád is ezért inkább nem szól semmit. Bizonyára lejátszották ők ezt a meccset egymással, mikor még kicsi voltál, és anyád jött ki győztesen, apád meg alkalmazkodik, mert úgy érzi, bármi mást tenne, csak olaj a tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!