Anyám miért nem tud elmenni vásárolni?
Apám szokta csinálni a nagy bevásárlást minden héten egyedül.
Minden héten anyám problémázik vele, hogy pl miért nem hozott többet egy akciós termékből annál, mint ami felvolt ÍRVA neki vagy hogy miért nem hoz egy olyan akciós termékből amit nem is írt fel neki, de nem is mondta neki hogy hozzon.
Ma reggel azon veszekett apámmal, hogy miért nem hozott még halat a halászlébe, mert keveselte ami itthon van( ő is ma reggel nézte meg a ládában hogy mennyi van). Én apám helyében megmondanám, hogy mostantól én mostantól csak azokért vagyok hajlandó bemenni amit csak kocsival lehet elhozni(víz, cukor, liszt stb) a többit meg oldd meg ahogy akarod. Apám dolgozik egész héten, szerintem anyámban lehetne annyi megértés felé hogy nem várja el hogy a fél napot a boltokban tekeregve, nézelődve töltse. S
De amúgy anyukád miért nem dolgozik? Mert én dolgozom mint kétgyerekes anyuka( kisgyerekes) és még háztartást is vezetek( mosok, főzök, takarítok)
Vagyis mert házimunkát végez, nem mehet el dolgozni vagy mi? Főleg hogy te is tuti nagykorú vagy mivel dolgozol..Érdekes család vagytok.
"Aki nem keres pénzt az házi munkát végez, ennyi az egész."
Ezt majd a saját háztartásodban, kisöreg!
Nem a szüleidét kell piszkálni.
Miért is vagyok surmó? Nő gyülölő vagyok, mert azt mondom, hogy a nőnek is van dolga. xdd
A nagy modern nők sírnak, hogy kell az egyenlőség. Az egyenlőség az, hogy mindkét fél kiveszi a részét a feladatokból. A nagy modern nő elnézné, hogy a férfi keresse a pénzt is meg a háztartást is vezesse. Ez az aztán az egyenlőség. Amikor meg számon van kérve rajta, akkor meg egyből előveszi a nőgyülölő kártyát.
Az én háztartásomban biztos úgy is lesz. Nőgyülöletnek hívják a munka megosztást. Amugy van barátnőm és szerencsére ugyanúgy vélekedik, mint én. Van még szerencsére az az 1%-a a nőknek, akivel értelmesen lehet tervezni.
De azt még mindig nem értem, hogy miért vagyok egy szemét. Mert nem tetszik, hogy anyám egy szemét apámmal? Bezzeg, ha ez fordítva lenne, akkor itt mindenki apámat szidnám, anyám meg lenne a szegény áldozat.
Ez itt ami a 21. században megy nem egyenlőség, hanem elnyomás. Évezredekig elvoltak nyomva a nők, melegek, színes bőrűek, és mostanra nem egyenlőséget akarnak, hanem átvenni a hatalmat és ők lenni az elnyomók. Amugy meg inkább lennék egyedül, mint egy lusta semmire kellő nővel, aki azt hiszi tollas a hátam.
Szerintem ez kamu kérdés. Ilyen suttyó nem lehet valaki :)
Anyád csinál mindent otthon, apád dolgozik és bevasarol. Akkor miről beszélsz? Vagy belekavarodsz a hülyeségbe? Anyádat elhordod mindennek, szégyellheted magad. El lehet költözni otthonról, ott azt csinálsz amit akarsz.
Ha az én gyerekem lennél, akkor már olyan pofont lekevertem volna, hogy fal adta volna a másikat!
Szerintem is Kamu kérdés, vagy nincsen benne a teljes igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!