Anyám miért nem tud elmenni vásárolni?
Apám szokta csinálni a nagy bevásárlást minden héten egyedül.
Minden héten anyám problémázik vele, hogy pl miért nem hozott többet egy akciós termékből annál, mint ami felvolt ÍRVA neki vagy hogy miért nem hoz egy olyan akciós termékből amit nem is írt fel neki, de nem is mondta neki hogy hozzon.
Ma reggel azon veszekett apámmal, hogy miért nem hozott még halat a halászlébe, mert keveselte ami itthon van( ő is ma reggel nézte meg a ládában hogy mennyi van). Én apám helyében megmondanám, hogy mostantól én mostantól csak azokért vagyok hajlandó bemenni amit csak kocsival lehet elhozni(víz, cukor, liszt stb) a többit meg oldd meg ahogy akarod. Apám dolgozik egész héten, szerintem anyámban lehetne annyi megértés felé hogy nem várja el hogy a fél napot a boltokban tekeregve, nézelődve töltse. S
Támadjuk a kérdezőt, egyértelmű hogy Ő a bűnös mindenben!
Hazudik! A szülők meg jófejek, akik alig bírnak a szerencsétlen gyerekkel.
Mert nem akar?
Minek menjen, ha apád elmegy?
Neked meg mi közöd két felnőtt kapcsolatához? Az ő dolguk, hogy hogyan osztják meg a közös feladatukat. Fogd be a füled, ha zavar!
"A férjem leugrik a zöldségesbe, pékségbe ha megkérem.De bevásárolni nem tud."
Tud, csak lusta gechi.
Mivel legtöbbször a nő végez minden házimunkát, a férfi csak segít, így nyilván háztartásbeli lesz normáliséknál a nő. Azt bezzeg elvárjátok hogy rend és fegyelem legyen otthon, de segíteni már nem akaródzik. Igen említették hogy ez a közösködés a jéghegy csúcsa. Gondolom nem rózsás a kapcsolatuk. Neked meg mint "gyereknek" ha nem tetszik költözz el. Mondom ezt mint anya. Mivel van egy igényszintem így elég sokat takarítok csak kisgyerek mellett nehéz még boltba is mászni, hazacűhölni, megfőzni, kitakarítani, stb. És mindent én csinálok. Így is elfáradok nap végére, nem hogy ha visszamegyek dolgozni. Minden rám szakad.
Szerintem inkább ne avatkozz bele a szüleid dolgába. Elvárható egy férfitől hogy cűhölje a nehéz szatyrokat, legyen már módot benned.
Engem a kérdező kora érdekelne.
Tuti valami harmincas, a szülei fejére nőtt férfi vagy. Ha ez ennyire zavar, miért nem költözöl el?
45 vagyok
"Legyen már modor benned"
45, én sem tudok haladni kisbaba mellett úgy ahogy szeretnék és baromi faradt vagyok, de a kérdezőéknél nincs kisgyerek, hanem 3 felnőtt.
Egyebkent szerintem is csak a felszíne egy komplexebb problémanak ez a bevasarlas dolog. Lehet hogy apuka sokat reklamált hogy menniyt költ. ( aki nem jár vásárolni lehet elképed milyen irdatlan pénzbe kerül a kaja). Vagy elhidegültek és a bacogatás legalább valami inger kettejük közt. Vagy anyuka simán unalmában hergeli magát mindenen..fene tudja ennyiböl megmondani. Szerintem alapbol az az egyik gond hogy meg sem tudják beszélni.
"Azt bezzeg elvárjátok hogy rend és fegyelem legyen otthon, de segíteni már nem akaródzik."
Azt bezzeg elvárod, hogy legyen víz, villany stb és legyen miből vásárolni. Így is nézhetjük a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!