Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem tud elmenni...

Anyám miért nem tud elmenni vásárolni?

Figyelt kérdés

Apám szokta csinálni a nagy bevásárlást minden héten egyedül.

Minden héten anyám problémázik vele, hogy pl miért nem hozott többet egy akciós termékből annál, mint ami felvolt ÍRVA neki vagy hogy miért nem hoz egy olyan akciós termékből amit nem is írt fel neki, de nem is mondta neki hogy hozzon.

Ma reggel azon veszekett apámmal, hogy miért nem hozott még halat a halászlébe, mert keveselte ami itthon van( ő is ma reggel nézte meg a ládában hogy mennyi van). Én apám helyében megmondanám, hogy mostantól én mostantól csak azokért vagyok hajlandó bemenni amit csak kocsival lehet elhozni(víz, cukor, liszt stb) a többit meg oldd meg ahogy akarod. Apám dolgozik egész héten, szerintem anyámban lehetne annyi megértés felé hogy nem várja el hogy a fél napot a boltokban tekeregve, nézelődve töltse. S

2023. dec. 23. 08:22
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
Szerintem több partnerem volt már, mint neked. Tudod a nők nem szeretik a magadfajtákat.
2023. dec. 23. 09:45
 22/64 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem, ha apukád nem szól érte, akkor nem nagyon lesz ebben változás. Szóval neki kellene jeleznie anyukád felé, hogy ezt ne csinálja.
2023. dec. 23. 10:04
 23/64 anonim ***** válasza:
73%
Mert mos.
2023. dec. 23. 10:07
 24/64 anonim ***** válasza:
84%
Ha apádnak megfelel, hogy anyád ilyen, nem mindegy?
2023. dec. 23. 10:09
 25/64 anonim ***** válasza:
86%
És nem tud egész héten mosni anyád? Pont szombaton kell? Érdekes hozzáállás.Apukádnak kellene szólnia, de mivel nem szól anyádra és nem áll ki magáéert, ezért nyilván nem nagyon izgatja anyád kirohanása.Nem értem, hogy téged akkor miért.
2023. dec. 23. 10:10
 26/64 anonim ***** válasza:
88%

"Sajnos elfelejtettem, hogy itt a gyakorin milyen alacsony az emberek értelmi színvonala"

Hát, apádnak sincs magasabb értelmi színvonala, ha eltűri X éve hogx anyád folyton kötözködjön és még el is tartja cserébe.

De te sem vagy értelmesebb, ha azt gondolod, bármit megold, ha ezt itt gyk-n megkérdezed.

2023. dec. 23. 10:19
 27/64 anonim ***** válasza:
20%

Érdekes, nekem sincsen autóm, nem tudok vezetni, mégis perfekt managelem a bevásárlást.

Anyád egyszerűen lusta, ráadásul jó dolgában az élő fába is beleköt.

Csodálkozom, hogy apád még elviseli, én nőként elég gyorsan megszabadulnék egy ilyen embertől.

2023. dec. 23. 10:46
 28/64 anonim ***** válasza:
85%

Nezd kerdezo, ha apadnak elege lesz, majd otthagyja anyadat. Addig amig jo igy neki, te nem tudsz mit csinalni.

Amig anyameknak nem volt jogsijuk es kocsijuk, biciklivel mentek a varos masik vegen levo boltba bevasarolni, es a bicikli kosaraba pakoltak. Telen nyaron, hoban fagyban kanikulaban. Evtizedeken keresztul. A te anyad kenyelmes es lusta is, de mint mondtam, amig apad nem hagyja ott, addig ez lesz.

2023. dec. 23. 11:10
 29/64 anonim ***** válasza:
29%

Lehet van valami pszichés betegsége, ami miatt nem jár boltba, a kötekedés is annak lehet a "mellékterméke".

Mikor erőt vesz rajtam a szociális fóbia én sem bírok elmenni a boltba, párom vásárol be, de mivel idegbeteg is vagyok, kiakadok, ha nem azt hozza, amit felírtam.

2023. dec. 23. 12:27
 30/64 anonim ***** válasza:
74%

Mert mos.... Ezt nem kommentálom...

Tudod miért? Mert apád hagyja, és mindent lenyel, azért. Ezt nem bunkóságból írom, meg ne haragudj, de összefoglalva ez az oka. Az meg a másik dolog, hogy anyád nem tiszteli apádat.

2023. dec. 23. 12:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!