Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem tud elmenni...

Anyám miért nem tud elmenni vásárolni?

Figyelt kérdés

Apám szokta csinálni a nagy bevásárlást minden héten egyedül.

Minden héten anyám problémázik vele, hogy pl miért nem hozott többet egy akciós termékből annál, mint ami felvolt ÍRVA neki vagy hogy miért nem hoz egy olyan akciós termékből amit nem is írt fel neki, de nem is mondta neki hogy hozzon.

Ma reggel azon veszekett apámmal, hogy miért nem hozott még halat a halászlébe, mert keveselte ami itthon van( ő is ma reggel nézte meg a ládában hogy mennyi van). Én apám helyében megmondanám, hogy mostantól én mostantól csak azokért vagyok hajlandó bemenni amit csak kocsival lehet elhozni(víz, cukor, liszt stb) a többit meg oldd meg ahogy akarod. Apám dolgozik egész héten, szerintem anyámban lehetne annyi megértés felé hogy nem várja el hogy a fél napot a boltokban tekeregve, nézelődve töltse. S

2023. dec. 23. 08:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
81%

Ha van pénzed akkor ahelyett, hogy kioktatod őket, hogy éljenek miért nem költözöl el?

Semmi közöd a kapcsolatukhoz.

2023. dec. 23. 09:18
 12/64 A kérdező kommentje:
Mert gondolok apámra azért? Nagyon jó lehet úgy élni, hogy valaki állandóan kötöszködik veled.
2023. dec. 23. 09:21
 13/64 anonim ***** válasza:
80%
De neked ehhez még mindig nincs közöd, apád talán nem kisfiú már akit meg kell védeni. Majd ő eldönti. Te meg maradj csendben vagy lépj le.
2023. dec. 23. 09:23
 14/64 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel, ha egy felnőtt ember öngyilkos akar lenni, akkor abba se szóljon bele senki, mert nem kisgyerek már és eltudja dönteni mit akar....
2023. dec. 23. 09:25
 15/64 Tűztévesztő Színszerész ***** válasza:
76%
Max 20 éves incel fiúcska hisztikézik gyk- n mert Anyuci beszólogat Apucinak.
2023. dec. 23. 09:25
 16/64 anonim ***** válasza:
96%

Nincs élete és valamikor valakin le kell verni. Lehet, hogy régen meg apád fesztiválozott, hogy lehet ennyi pénzt elkölteni és arra jutott, h akkor vásárolgasson ő és majd látja az árakat.

Nekem nagyszüleim olyanok, hogy folyamatos feszültségben vannak minden kis szir-sz*r dolog miatt. Mi már csak azt mondjuk, hogy ők így szeretik egymást.

2023. dec. 23. 09:28
 17/64 anonim ***** válasza:
61%

Apádnak mi a reakciója anyád kommentálására bevásárlás után? Ha őt nem zavarja, akkor téged miért zavar? Te hány éves vagy?

Miért nem mennek együtt bevásárolni.

Én 28éves nőként, csak én vásárolok ha nagyüzletbe kell menni. A férjem leugrik a zöldségesbe, pékségbe ha megkérem.De bevásárolni nem tud. Szeretem látni mi van akcióban, és az alapján eltudom dönteni hogy mennyit érdemes belőle venni.Ha meg apád többet vett volna az akciós tejfölből, akkor meg az lett volna a baja anyádnak. Szerintem a nagybevásárlást a nők tudják jól megoldani, és kihozni.

2023. dec. 23. 09:32
 18/64 Tűztévesztő Színszerész ***** válasza:
81%
Mert te miért jársz fel? Szapulni anyádat ország világ előtt 😂
2023. dec. 23. 09:34
 19/64 A kérdező kommentje:
Sokszor nem mond rá semmit, csak hallgatja. Azért nem mennek együtt, mert anyám szombatonként mos.
2023. dec. 23. 09:37
 20/64 Tűztévesztő Színszerész ***** válasza:
68%
A személyeskedést meg te magad kezdted, mikor feministáztad az egyik válaszolót. Én erre mondtam, hogy incel vagy, és nem lehetsz több 20 évesnél, de inkább 18 lesz az, a "dolgozom" meg diákmunka.
2023. dec. 23. 09:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!