Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem tud elmenni...

Anyám miért nem tud elmenni vásárolni?

Figyelt kérdés

Apám szokta csinálni a nagy bevásárlást minden héten egyedül.

Minden héten anyám problémázik vele, hogy pl miért nem hozott többet egy akciós termékből annál, mint ami felvolt ÍRVA neki vagy hogy miért nem hoz egy olyan akciós termékből amit nem is írt fel neki, de nem is mondta neki hogy hozzon.

Ma reggel azon veszekett apámmal, hogy miért nem hozott még halat a halászlébe, mert keveselte ami itthon van( ő is ma reggel nézte meg a ládában hogy mennyi van). Én apám helyében megmondanám, hogy mostantól én mostantól csak azokért vagyok hajlandó bemenni amit csak kocsival lehet elhozni(víz, cukor, liszt stb) a többit meg oldd meg ahogy akarod. Apám dolgozik egész héten, szerintem anyámban lehetne annyi megértés felé hogy nem várja el hogy a fél napot a boltokban tekeregve, nézelődve töltse. S

2023. dec. 23. 08:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
28%
Na ez is egy olyan család, ahol apuka befogja, ugrál mint egy kiskutya, és az otthon segget meresztő anyuka diktál.Anyukád miért nem dolgozik?
2023. dec. 23. 12:38
 32/64 anonim ***** válasza:
32%
Leírtad miért nem megy vásárolni. Mert mos. Nem értem akkor itt mit akarsz. Ha apádat zavarja majd kibssza anyádat. Lehet szeretik a szado-mazo felállást (nem csak az ágyban) és apád a sub.
2023. dec. 23. 13:07
 33/64 anonim ***** válasza:
78%
Lehet kézzel mos a pataknál😂
2023. dec. 23. 13:08
 34/64 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy ott a Tesco kiszállítás. Ha anyád lusta várásolni menni, apád meg hülye hozzá, akkor ez a legjobb megoldás.
2023. dec. 23. 13:11
 35/64 anonim ***** válasza:
76%
Mert nem te vasarolsz, ha ennyire idegesit? ;-)
2023. dec. 23. 13:50
 36/64 anonim ***** válasza:
79%
Veled mi újság, te sem tudsz elmenni vásárolni?
2023. dec. 23. 14:34
 37/64 anonim ***** válasza:
13%

4-essel értek egyet, van itt más probléma is, a bevásárlás körüli kötekedés csak tünet.

Tanítsd meg házhoz hozatni a Tesco-ból, akkor azt rendel, amit akar, és apádnak is megspórol egy csomó időt. Persze akkor majd fog találni egy következő okot a kötekedésre.

2023. dec. 23. 15:09
 38/64 A kérdező kommentje:
Te figyeljél már 36-os még leírjam vagy háromszor, hogy régebben én is mentem vásárolni, de velem is ugyanazt csinálta, csak én megmondtam neki a második beszólás után, hogy engem felejtsen el?!!???
2023. dec. 23. 16:41
 39/64 anonim ***** válasza:
69%

Otthon mereszted a seggedet és elvárod, hogy megcsináljanak helyetted minden a szüleid, még egy bevásárlást sem vagy hajlandó megcsinálni!

Egy két szülői pofon nem ártana neked!

2023. dec. 23. 16:56
 40/64 A kérdező kommentje:

Csak a 80ezres rezsit fizetem ki majdnem egészében végülis....

Meg most honnan jutottunk oda, hogy én vagyok a szar gyerek?

Tudod én is dolgozom hétfőtől-szombatig majdnem minden héten. Anyám van otthon egész nap nem én.

2023. dec. 23. 17:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!