Milyen a kapcsolata a gyerekével annak a szülőnek, akinek nincs érettségije?
A szülő nem szégyelli és a gyerek az anyját/apját, amiért nincs érettségije?
Én szégyellem, hogy elcsesztem azokat az éveket, nem hiszem, hogy így utólag képes lennék rá, hogy leérettségizzek és félek, hogy ha lesz gyermekem, ő is szégyellni fogja és rossz szemmel nézi majd, hogy az anyja egy buta senki.)
Ha van egyáltalán olyan rajtam kívül, akinek nincs érettségije, de szülő, leírná, hogy milyen gondot okozott ez kettejük között?
Előre is köszönöm szépen.
#11 Dehogy trollkodok, csak őszintén leírtam, amit érzek és gondolok.
Köszönöm a válaszokat.
Attól mèg lehet férjed,gyereked mert nincs èrettsègid.
Egyébként ha zavar csináld meg estin,hidd el nem olyan ördöngösség az csak hosszú.
Nőverem 16 évesen kibukott a szakmunkásbol.2 gyerek mellett csinált esti gimit utána meg a harmadik is megvolt amikor szakmát is tanult
Simán leteszed estin.
Mivel munkához kell, és mindenki felnőtt ott, nem úgy kell elképzelni, mint a gimis iskolapadban.
Egyébként ismerek olyat is a környezetembe aki vette a közgàz diplomàjàt és èvtizedekig vezető pozícióba volt vele.
Jól feltalàlta magât vele.
Van olyan aki az èrettsègit vette ,van olyan aki a nyelvvizsgàt.
Hidd el ők ezen nem aggonizàltak annyit ezen a tèmân mint te.
Irány az első ilyen suli , iratkozz be és kész és megcsinâlod.
Nem szorul szóra kell tanulnod és a matekból is kiboxolsz egy kettest.
Ha ide is feltudtàl regisztrálni annyira hülye nem lehetsz szerintem 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!