Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Befestettem a hajamat, mert...

Befestettem a hajamat, mert őszült, de idegesít, hogy a szüleim mit mondanak, velem van a gond ilyenkor?

Figyelt kérdés

25 éves koromban, elég nagy mértékű stresszt éltem meg, külföldön éltem, egyedül, kb azzal párhuzamosan elkezdett őszülni a hajam

Hazamentem, kb mindenki elkezdte mondani, hogy "miért ilyen meg olyan a hajam" ez még több stresszt okozott, úgy éreztem, nem fogadnak el

És ez ördögi kört teremtett

Elkezdtem járni mindenféle természetgyógyászhoz, kozmetikushoz ( a bőröm is ramaty volt ), mindenféle egészségkúrákat csináltam stb.. tényleg brutál egészséges életmódot élek

De az őszülés nem múlt

Most 30 éves koromra, már mondtam, hogy elegem van, úgyhogy elmentem egy fodrászhoz aki befestette nekem, kb havonta egyszer tervezem megcsinálni

De most fogok találkozni a szüleimmel és már előttem, van hogy "hűűű ha ,na mivan, miért festetted be hajad" meg ezek az érdeklődő, de semmit mondó kérdések

2023. okt. 25. 17:28
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
már járok régóta, de most a legutóbbi lemondta, úgyhogy kereshetek újat
2023. okt. 26. 08:16
 22/42 A kérdező kommentje:

de az én szüleim szerintem viszonylag szeretőek

Tudok olyanokat, akik sokkkal szarabb háttérből jöttek, és mégis totál extrovertáltak önelfogadóak, és tök jó életük van

Meg itt vagyok én akinek a szüleiknek voltak hibáik, igen apám néha idegbeteg, és állandóan határokat kell szegnem hogy megőrizzem a ép eszemet, de azon kívül normálisak

Mármint ez mindenhol ott van, nem értem akkor miért én lettem ilyen és más aki szarabb helyzetből jön miért van most boldog párkapcsolatban?

2023. okt. 26. 08:25
 23/42 anonim ***** válasza:

24 éves korom óta őszülök. Ezzel nem lehet mit tenni.

Èn is elkezdtem festeni. Most 35 vagyok, ha nem festeném elől tiszta fehér a hajam.

2023. okt. 26. 08:41
 24/42 A kérdező kommentje:
De férfi vagy?
2023. okt. 26. 08:51
 25/42 A kérdező kommentje:

én még arra gondoltam, hogy szürkére befesteni, de az meg roncsolja a hajat, úgyhogy nem tudom

De az még tetszik, és akkor egyértelmű lenne, hogy nem takarok semmit

2023. okt. 26. 08:52
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nagyon gyanús, hogy a szüleid nevelési módja nem volt építő. Csak még ezt se mered kimondani. Mért hagyta abba a kezelést a pszichológusod? Mennyi idő után?
2023. okt. 26. 10:06
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok. Oké, akkor férfiként festetted be. Szerintem azt is többen csinálják, de különben ha jól sikerült a festés, nem ordít róla, hogy mű szín, akkor semmi gáz nincs ezzel sem. Sok férfi ilyenkor meg kopaszodik már, és tarra borotválja a fejét, hogy ne látszódjon annyira. Most ha neked van bőven hajad, de befesteted az őszülés miatt, az miért lenne rosszabb? De hozzáteszem, akkor már érdemes hozzáértő fodrásszal csináltatni, hogy szép is legyen tényleg. Amúgy ha jönnek ezzel, hogy férfi ne festessen, nézzék meg, mennyi férfiszínész (esetleg más celeb) festeti, sőt akár melíroztatja a haját világviszonylatban. Ne stresszeld magad ezen, eleve az volt a festés célja, hogy jobban érezd magad tőle a bőrödben. ;)
2023. okt. 26. 12:30
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de a kérdés inkább az, hogy téged miért foglalkoztat ennyire felnőtt emberként, hogy mit szólnak a szüleid olyan dologhoz, amihez amúgy az ég világon semmi közük.
2023. okt. 26. 14:13
 29/42 Metionin ***** válasza:
100%
Felnőtt vagy, a szüleidnek semmi köze a hajadhoz.
2023. okt. 26. 14:41
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

És kit érdekel ha nem tetszik?

Nem csoda, hogy őszülsz, ebben a beteges megfelelési kényszerben!

2023. okt. 26. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!