Befestettem a hajamat, mert őszült, de idegesít, hogy a szüleim mit mondanak, velem van a gond ilyenkor?
25 éves koromban, elég nagy mértékű stresszt éltem meg, külföldön éltem, egyedül, kb azzal párhuzamosan elkezdett őszülni a hajam
Hazamentem, kb mindenki elkezdte mondani, hogy "miért ilyen meg olyan a hajam" ez még több stresszt okozott, úgy éreztem, nem fogadnak el
És ez ördögi kört teremtett
Elkezdtem járni mindenféle természetgyógyászhoz, kozmetikushoz ( a bőröm is ramaty volt ), mindenféle egészségkúrákat csináltam stb.. tényleg brutál egészséges életmódot élek
De az őszülés nem múlt
Most 30 éves koromra, már mondtam, hogy elegem van, úgyhogy elmentem egy fodrászhoz aki befestette nekem, kb havonta egyszer tervezem megcsinálni
De most fogok találkozni a szüleimmel és már előttem, van hogy "hűűű ha ,na mivan, miért festetted be hajad" meg ezek az érdeklődő, de semmit mondó kérdések
de az én szüleim szerintem viszonylag szeretőek
Tudok olyanokat, akik sokkkal szarabb háttérből jöttek, és mégis totál extrovertáltak önelfogadóak, és tök jó életük van
Meg itt vagyok én akinek a szüleiknek voltak hibáik, igen apám néha idegbeteg, és állandóan határokat kell szegnem hogy megőrizzem a ép eszemet, de azon kívül normálisak
Mármint ez mindenhol ott van, nem értem akkor miért én lettem ilyen és más aki szarabb helyzetből jön miért van most boldog párkapcsolatban?
24 éves korom óta őszülök. Ezzel nem lehet mit tenni.
Èn is elkezdtem festeni. Most 35 vagyok, ha nem festeném elől tiszta fehér a hajam.
én még arra gondoltam, hogy szürkére befesteni, de az meg roncsolja a hajat, úgyhogy nem tudom
De az még tetszik, és akkor egyértelmű lenne, hogy nem takarok semmit
És kit érdekel ha nem tetszik?
Nem csoda, hogy őszülsz, ebben a beteges megfelelési kényszerben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!