Ahol későn születtek gyerekek, hogy alakult a szülőkkel a kapcsolat? Megvolt a kötődés, nem volt gond azzal, hogy nagyon más generációról van már szó?
Ez föleg nem az életkortól, hanem az adott embertöl függ, rengeteg 30+-os valaki már ösöreg, és sok 50 körüli meg igencsak fiatalos gondolkodásmódban.
Szóval te ismered, milyena férjed, mennyire maradi vagy fejlödöképes.
32 volt anyám, 36 volt apám, amikor születtem. Már ez is borzasztó volt, főleg amikor tini lettem, mert nagyon nagy generációs szakadék volt közöttünk.
Fél évszázad meg még több.
Megvolt, bár a szüleim 35 és 40 évesek voltak, szóval azért fiatalabbak, de én összességében azért mégis azt szűrtem le, hogy 35 felett már nem akarok majd gyereket vállalni.
Persze, egyénfüggő. De akkor is.
Huh...nem semmi
Nekem ilyen korba mar elkepzelhetetlen 😶
Várni se birtam volna vele eddig,fiatal koromtól az anyasagról almodoztam
Végül 23 evesen lettem kismama,párom akkor 22 eves volt
És igen mindetten dolgoztunk,en apolonokent
Sajat lakasunk is lett (ebbe azert a szulok is segitettek hogy a lakas hitel nelkul legyen megvéve)
Anyukám 43 -apukám 54 éves volt amikor én születtem. Most vagyok 39 éves. Anyukám 82 éves,apukám 12 éves koromban meghalt 66 évesen.
Mivel már elég "nagygyerek" voltam ezért és ebből kifolyólag azóta a napjaimat úgy éltem és élem ,hogy mikor jön a telefon ,hogy Anyukám is elment.Mivel 82 éves ez már várható...😔Apukámmal a kapcsolatom fantasztikus volt,törödő és gondoskodó volt velem.Anyukámmal az évek során ,lehet a 43 év korkülönbség miatt, eltávolodtunk egymástól,(450 kmre is lakom )bár soha nem is volt igazán az a nagykönyvben megírt anya-lánya kapcsolatunk,mint például a nővéremmel aki 9 évvel idősebb nálam. Főleg apukám halála után.
Mondanám ,hogy igen, nagy a generációs különbség,mert az is.DE 32 évesen született az első kisfiam,és 15 hete a második kisfiam.
Mi - én most értünk meg erre,bár a picit előbbre teverztük.DE azokat a hibákat amiket az én Anyukám velem szemben elkövetett én igyekszem nem elkövetni.
Kicsit hosszúra sikeredett,de az elején írtam egy nagyon erős ellenérvet,és végén a csodát!
Beszéljétek át,és döntsétek a szívetek szerint ,persze ésszel 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!