Szerintetek jó ez így?

Figyelt kérdés
6 éves fiammal alszik a párom. Már volt,hogy beszéltünk róla , vitatkozás , probáltam ész érvekkel meggyőzni nem jó így . Külön gyerekszobában van a három fiam, és ott alszik a középső fiammal egy ágyban.Van nappalink, külön hálószobánk egy éve lett kész.

2022. okt. 9. 06:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Mit mond miért nem akar veled aludni?

És miért pont azzal az egy kisfiával alszik, a többiek nem igényelnék akkor már ugyanezt?

2022. okt. 9. 07:11
 2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon ragaszkodik hogy az anyával akar aludni. Én mondani szoktam neki hogy este le fekszünk jó éjt puszi esti mese alvás,de erre mellé fekszik fáradtan mert a nagy legény úgy szeret elaludni, hogy fogja anya kezét! Persze be alszik mellette.
2022. okt. 9. 07:19
 3/15 A kérdező kommentje:
Meddig normàlis ez így?
2022. okt. 9. 07:20
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Ez már rég nem normális
2022. okt. 9. 07:54
 5/15 anonim ***** válasza:
9%

Nekem a lányom ilyen. A megváltó istennek nem akar egyedül aludni.

Rohadt bosszantó.

De mégis mi a tökömet csináljak?

Szerinted mi a megoldás?

Zárja rájuk az ajtót? Vagy milyen ötleted van?

2022. okt. 9. 08:02
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Mindkettőtöknek el kellene mondania, mi a gondja a másikkal. Nem tudhatjuk hogyan éltek, a 3 gyerekkel járó feladatokat mennyire osztjátok meg, te tudod, neked mi hiányzik, hogy neki mi, azt pedig csak ő. Kívülálló itt csak tippelgetni tud, de ha ez régóta így van akkor valamiért kerüli a veled való közelséget. Ennek kellene kideríteni az okát. Nem veszekedve, hanem beszélgetve, megoldásra törekedve.
2022. okt. 9. 08:06
 7/15 anonim ***** válasza:
33%

Nem lepontozni kell. Tényleg várom a megoldást h mégis mit kellene tennie?

Te miért nem fekteted le a gyereket? Csináld Te.! Persze ne aludj el, és menj vissza a saját hálótokva

2022. okt. 9. 08:31
 8/15 anonim ***** válasza:
74%

Ehhez van szoktatva.

Miért nem macihoz dragonballhoz vagy máshoz?

Ezt a felnőttek cseszik el aztán a gyerek szivja meg

2022. okt. 9. 08:43
 9/15 anonim ***** válasza:
7%
Halványan világító éjjeli lámpa is megoldás lehet. Sok gyerek fél a sötétben. Az én lányom is lámpával aludt évekig. De nyugi, 20 évesen biztos, hogy nem fogy anyuval aludni...:) Nemsokára ciki lesz neki, magától abba fogja ezt hagyni, nem kell sürgetni.
2022. okt. 9. 09:07
 10/15 anonim ***** válasza:
32%
Van egy ismerősöm aki 14 évesen is az anyjával alszik egy ágyban. Amúgy lány, nyilván nem normális, de amúgy ő másban is ilyen kis éretlen, gyerekes.
2022. okt. 9. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!