Szerintetek jó ez így?
Figyelt kérdés
6 éves fiammal alszik a párom. Már volt,hogy beszéltünk róla , vitatkozás , probáltam ész érvekkel meggyőzni nem jó így . Külön gyerekszobában van a három fiam, és ott alszik a középső fiammal egy ágyban.Van nappalink, külön hálószobánk egy éve lett kész.2022. okt. 9. 06:55
11/15 anonim válasza:
Te mennyit segítesz neki, hogy a nap végén ne hullafáradtan essen be a gyerek mellé? Miért nem te altatod? Ha többet segítenél a párodnak, talán ébren tudna maradni és egymásra is jutna időtök.
12/15 anonim válasza:
Gondolom azért annak is van oka, hogy ugymond ö is nyugodtabban alszik a gyereke mellett, máskülönben ö is azon lenne hogy ne ott aludjon.
13/15 anonim válasza:
Az én kislányom is úgy alszik el hogy valamelyikünk ott marad vele addig, de nem bújunk be mellé az ágyba és ha elaludt megyünk vissza a saját hálószobánkba.
14/15 anonim válasza:
Már baba koromban sem aludtam a szüleimmel, be lettem rakva nővérem szobájába kb 1-2 hetesen. Ha anyumék szobájában is voltam addig, az ágyukban sohasem. Nem tudom bármiben más lettem volna-e, mint most. Elég önálló vagyok, meg valami érzelgős, ezt nem bánom.
15/15 anonim válasza:
Nem normális szerintem, gondolom már elvárja a kisfiatok is, hogy vele aludjon. Feleségednek nincs gondja veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!