Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Befestettem a hajamat, mert...

Befestettem a hajamat, mert őszült, de idegesít, hogy a szüleim mit mondanak, velem van a gond ilyenkor?

Figyelt kérdés

25 éves koromban, elég nagy mértékű stresszt éltem meg, külföldön éltem, egyedül, kb azzal párhuzamosan elkezdett őszülni a hajam

Hazamentem, kb mindenki elkezdte mondani, hogy "miért ilyen meg olyan a hajam" ez még több stresszt okozott, úgy éreztem, nem fogadnak el

És ez ördögi kört teremtett

Elkezdtem járni mindenféle természetgyógyászhoz, kozmetikushoz ( a bőröm is ramaty volt ), mindenféle egészségkúrákat csináltam stb.. tényleg brutál egészséges életmódot élek

De az őszülés nem múlt

Most 30 éves koromra, már mondtam, hogy elegem van, úgyhogy elmentem egy fodrászhoz aki befestette nekem, kb havonta egyszer tervezem megcsinálni

De most fogok találkozni a szüleimmel és már előttem, van hogy "hűűű ha ,na mivan, miért festetted be hajad" meg ezek az érdeklődő, de semmit mondó kérdések

2023. okt. 25. 17:28
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
"mert így tetszik". Ennyi.
2023. okt. 25. 17:48
 2/42 anonim ***** válasza:
94%
kicsit túlstresszeled az életet...
2023. okt. 25. 18:04
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
És a szüleidnek miért nem mondod meg,hogy őszülsz,és 30 évesen nem akarsz ősz hajjal rohangálni? Valószínűleg nem tudják,hogy ilyen problémád van, azért furcsálják,hogy most fested a hajad.Ha meg tudják,mégis kérdezgetnek,akkor megmondod,hogy hagyjanak békén ezzel,így érzed jól magad,és ha nem fejezik be, akkor hazamész,és nem is jössz többet.Felnőtt vagy.Vagy nem?
2023. okt. 25. 18:06
 4/42 A kérdező kommentje:

3-mas

de igaz

2023. okt. 25. 18:15
 5/42 anonim ***** válasza:
63%
Ha a szüleitől rettegő óvodás vagy őszülő fejjel, akkor ne menj haza.
2023. okt. 25. 18:27
 6/42 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem a problémádat, rengeteg lány és nő festeti a haját fiatal korától. Nyilván neked jó okod volt rá, miért kell ezen stresszelni? Befestetted, mert így jobban érzed magad, ez jobban tetszik - ez is egy teljesen elegendő indok lenne, felteszem, nem valami kirívó zöldre vagy kékre festetted, ami azért sokaknak szúrná a szemét.

Szóval igen, veled van gond, hogy ilyenen idegeskedsz, amikor ez egy teljesen normális dolog.

2023. okt. 25. 18:29
 7/42 A kérdező kommentje:

6 úgy érzem, ítélkeznek és állandóan mondják, hogy "hátt de neked el kell fogadni magad"

mintha ez annyira segítene

2023. okt. 25. 18:38
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt vagy bőven, te dolgod, nem másnak kell tetsszen.
2023. okt. 25. 18:39
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
Nőjj fel a korodhoz, s akkor rájössz, hogy ez csakis a Te dolgod, senkinek nem tartozol magyarázattal!
2023. okt. 25. 18:42
 10/42 A kérdező kommentje:
de várj 6os én férfi vagyok
2023. okt. 25. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!