Befestettem a hajamat, mert őszült, de idegesít, hogy a szüleim mit mondanak, velem van a gond ilyenkor?
25 éves koromban, elég nagy mértékű stresszt éltem meg, külföldön éltem, egyedül, kb azzal párhuzamosan elkezdett őszülni a hajam
Hazamentem, kb mindenki elkezdte mondani, hogy "miért ilyen meg olyan a hajam" ez még több stresszt okozott, úgy éreztem, nem fogadnak el
És ez ördögi kört teremtett
Elkezdtem járni mindenféle természetgyógyászhoz, kozmetikushoz ( a bőröm is ramaty volt ), mindenféle egészségkúrákat csináltam stb.. tényleg brutál egészséges életmódot élek
De az őszülés nem múlt
Most 30 éves koromra, már mondtam, hogy elegem van, úgyhogy elmentem egy fodrászhoz aki befestette nekem, kb havonta egyszer tervezem megcsinálni
De most fogok találkozni a szüleimmel és már előttem, van hogy "hűűű ha ,na mivan, miért festetted be hajad" meg ezek az érdeklődő, de semmit mondó kérdések
3-mas
de igaz
Nem értem a problémádat, rengeteg lány és nő festeti a haját fiatal korától. Nyilván neked jó okod volt rá, miért kell ezen stresszelni? Befestetted, mert így jobban érzed magad, ez jobban tetszik - ez is egy teljesen elegendő indok lenne, felteszem, nem valami kirívó zöldre vagy kékre festetted, ami azért sokaknak szúrná a szemét.
Szóval igen, veled van gond, hogy ilyenen idegeskedsz, amikor ez egy teljesen normális dolog.
6 úgy érzem, ítélkeznek és állandóan mondják, hogy "hátt de neked el kell fogadni magad"
mintha ez annyira segítene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!