Jogosan ilyen?!
Sziasztok! Mostanában nagyon sokat veszekedünk anyámmal a pénzen. 4en lakunk itthon, apám dolgozik, tesóm még alsós, anyám nem dolgozik,én dolgozom. Minden hónapban 120 ezer forintot szoktam haza adni, és ha megyek dolgozni én veszem magamnak az ebédet, a reggelit és egy hónapban 4-5 x a vacsorát is. Anyám több már most követel tőlem pénzt, 25 ezret és mondtam neki, nem tudok adni, mert alig van már pénzem. Azt mondta, akkor mától se nem fürödhetek, se nem ehetek itthon. Nagyon úgy érzem nincs igaza, mert mindig tisztességessen oda adom neki a pénzt, a 120-at és tényleg majdnem mindig én veszem saját magamnak az enni valót, a sampont, a hónalj dezodort. Nagyon sokszor kiabál, hogy neki kell itthon mindent csinálnia, de ő nem dolgozik csak itthon van, és minden hétvégén a kiabálásra kell kellni.. Azt mondta, hogy el kapja a barátnőm, hogy miért adok neki pénzt. Megjegyzem, hogy egy 20ast adtam neki csak ebben a hónapban, meg el vittem moziba és enni, de miért baj ez anyámnak? Én is szeretnék néha a párommal kicsit kikapcsolódni, és a párom is mindig szokott venni és vinni engem.
Kérlek, őszintén mondjátok el, bennem van a hiba?
Következő fizukor el is tudsz költözni.Már most nézegesd a szobákat!
Kiveszel egy szobát, a 120 pont elég egy havi lakbér+ rezsire,és 1 havi kaucióra.1-2 hónapig kell meghúzni a nadrágszíjat, de utána még félre is fogsz tudni tenni.
Bátran vágj bele, képes vagy rá!!
Nem tartozol anyádnak,ő tartozik azzal neked,hogy nem lopja el a pénzed(a jövődet)!
Mindenki úgy él ahogy akar,és olyan lusta ahogy akar,de ha valaki a gyerekétől veszi el az a legundorítóbb dolog!
Szóval keress szobát,beszélj/nézz meg több szobát,beszéld le,hogy mikor kapsz fizut,és mikor költöznél.
És szólj anyádnak, hogy elköltözöl,oldják meg máshogy a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!