Jogosan ilyen?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mostanában nagyon sokat veszekedünk anyámmal a pénzen. 4en lakunk itthon, apám dolgozik, tesóm még alsós, anyám nem dolgozik,én dolgozom. Minden hónapban 120 ezer forintot szoktam haza adni, és ha megyek dolgozni én veszem magamnak az ebédet, a reggelit és egy hónapban 4-5 x a vacsorát is. Anyám több már most követel tőlem pénzt, 25 ezret és mondtam neki, nem tudok adni, mert alig van már pénzem. Azt mondta, akkor mától se nem fürödhetek, se nem ehetek itthon. Nagyon úgy érzem nincs igaza, mert mindig tisztességessen oda adom neki a pénzt, a 120-at és tényleg majdnem mindig én veszem saját magamnak az enni valót, a sampont, a hónalj dezodort. Nagyon sokszor kiabál, hogy neki kell itthon mindent csinálnia, de ő nem dolgozik csak itthon van, és minden hétvégén a kiabálásra kell kellni.. Azt mondta, hogy el kapja a barátnőm, hogy miért adok neki pénzt. Megjegyzem, hogy egy 20ast adtam neki csak ebben a hónapban, meg el vittem moziba és enni, de miért baj ez anyámnak? Én is szeretnék néha a párommal kicsit kikapcsolódni, és a párom is mindig szokott venni és vinni engem.

Kérlek, őszintén mondjátok el, bennem van a hiba?

2023. okt. 16. 14:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Ennyi erovel akar berelhetnel valamit is es akkor nem kene cirkuszra ebredned es allando balheban elned.
2023. okt. 16. 14:58
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Költözz el. Ha a pároddal még nem tudsz/akarsz összeköltözni, akkor is 120-ból már tudsz egy szobát bérelni. Lesz lakótársad, de tuti nyugisabb lesz, mint a folyamatos balhézás anyáddal. Nem sok értelme van otthon laknod, ha nem azért vagy ott, hogy félre tudj rakni.
2023. okt. 16. 15:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy elköltözném,mint a huzat.A fiam mikor itt lakott,egy forintot nem adott be,mert mondtuk neki,h.inkább azt tegye félre.A tusfürdőt,dezodort,kaját ,mindent mi vettunk.Kretén anyád van,a 120 amugy is sok.
2023. okt. 16. 15:11
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is az elköltözést javaslom.
2023. okt. 16. 15:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal költözz el.
2023. okt. 16. 15:36
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Bérelsz egy szobát és olcsóbban kijössz.
2023. okt. 16. 15:56
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Bérelj egy szobát. Vagy mondd meg anyádnak, hogy a 120, amit adsz, bőven fedezi egy bérelt szoba plusz rezsi piaci árát, főleg ha vidék. A kaját ezentúl megoldod magadnak de kérsz egy polcot a hűtőben, ahhoz senki se nyúlhat, a dezodorodhoz, samponodhoz sem. Ha nem tetszik neki, elköltözöl, akkor majd meglatja mire mennek hárman egy fizetésből.
2023. okt. 16. 16:50
 8/16 babyboom567 ***** válasza:
100%

Költözz el!

Anyád egy szégyen!Ez simán lopás amit csinál, és a legundorítóbb,hogy a saját gyerekét lopja meg.

2023. okt. 16. 17:01
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2023. okt. 16. 17:08
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Én sem értem, miért laksz még otthon így, hogy 1. nyilvánvalóan lenne pénzed elköltözni, 2. anyád egy zsarnok, aki csak a te pénzed nyúlja le és nem dolgozik
2023. okt. 16. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!