Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan kérheti tőlem ezek...

Jogosan kérheti tőlem ezek után a pénzt?

Figyelt kérdés
Apám alkoholista vagy nem tudom és egyben sokat is gondol magáról. Van,hogy hetekig nem iszik utánna folytatja tovább de addig a szintig míg olyan nem lesz mint egy gumilabda. A mostani felesége mindig zavargatja ha iszik akkor elköltözik nem látjuk utánna vissza költözik 😳 és egy két nap múlva ő a császár. Jogsiját elvették én nekem meg kapóra jött át vettem a kocsit tőle ajándékozási szerződéssel mellesleg komplett futomű és lakatolást igényelt mondtam neki adok érte 150-et fizetéskor de idő közbe ő megint bele merült az italozásba pénze nem volt hát az én téli gumi szettemet felni+gumi+nyomtávszélesítővel együtt fillérekért elherdálta a tudtom nélkül. És akkor most meg le áll követelőzni
2023. okt. 4. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Nem
2023. okt. 4. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
98%
Itt jönnek be a személyes érzelmek és az érzelmi zsarolás, ezért nem szabad családon belül üzletelni.
2023. okt. 4. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem
2023. okt. 4. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

kapsz egy kocsit 150ezerért, és a téligumi szetten b.szod a fillért saját apáddal szemben?

Még így is valószínűleg sok százezerrel beljebb vagy, mintha neked kellett volna megvenned.

2023. okt. 4. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanulópénz sajnos, alkesz szavára nem szabad számítani.
2023. okt. 4. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Ajándékozási szerződést kötöttetek. Az ajándékot csak akkor lehetne visszakövetelni, ha a megajándékozott méltatlan lett rá (több mint 1 évi szabadságvesztésre ítélték, nem viseli gondját az ajándékozónak, méltatlanul viselkedik az ajándékozóval, stb.).
2023. okt. 5. 19:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves negyedik válaszoló most vettem 2db első gumit a kocsira fel rakással együtt 50 ezret kért el milyen fillérekről dumálsz ha 10 ezret számolsz gumira meg ott a felni ami nem fillérek volt meg még a nyomtávszélesítő darabja is also hangon egy 10-es add már össze összegben majd hogy nem többet húzott le rólam mint amennyit most is akar. Nem beszélve arról, hogy 5 évvel ezelőtt adtam neki én is egy autót teljesen ingyen meg mostanába csomó pénzt, hogy ne halljon éhen legalább és akkor én vagyok a ge*i meg még fizessek is
2023. okt. 9. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!