Szerintetek mennyi az ideális gyerek tartás?
Anyukával nem lehet semmiben sem megegyezni. 6 éves kisfiúról van szó. Amikor 250 ezret kerestem 40 ezer mindig ment gyerektarsaba, ez mellett mindenhónapban kapott ruhát, élményt, vagy bármit a gyermek. Most viszont jobb fizetésem van és anyuka nem elégedett most sem. 900 ezer Ft és 1 millió között keresek egy hónapba. A gyerektartast megemeltem 100 ezer Ft ra de neki ez sem elég
Pár hét múlva a bíróságon fogom kérni hogy állapítsanak meg egy összeget és azt kapja anyuka. Tényleg úgy van hogy a fizetésem 25%-30%-át köteles vagyok neki fizetni? Nem úgy szokott ez menni hogy kiszámolják mennyi kell egy hónapra egy gyerekre és azt megfelezik? Itt nem a pénzről van szó, nem érdekel viszont anyuka túl megy minden határon! Mindig mindig többet akar, de a fiammal nem tudok sosem beszélni most messzebb dolgozom tőle, és csak akkor hívhatom ha anyuka és a párja olyan hangulatban van.
Na egy kicsit tegyük tisztában q dolgokat! Tegyük fék jó hónapom volt heti 6x 9-10oraban álltam a rostlapnal guriztem mint egy bolond. Megkapom az 1 milliót. Ebből nekem fizetni kell a lakásom ami Ft ra átszámolva 220ezer Ft de ez hidegen erre jön meg kb 50 ezer Ft wifivel együtt. Heti bevásárlás legalább 50ezer szintén pedig csak alap dolgok szerepelnek benne.. akkor 50x4 az 200 ezer Ft. Néha kevesebb mert a boltba sincs időm járni. Eddig 470ezer Ft. Már a fele el is ment. Aztán jön a gyerektartas ami 100 ezer Ft. Jön a bevásárlás a gyermekemnek ami havonta 40-150 ezer Ft között mozog, mindig küldök haza neki új márkás ruhákat!!! Ez legyen csak 670 ezer ossz.
Marad nekem 330ezer ftom. És hihetetlen de én is lakásra gyűjtenek. Van egy gyerkemekem szeretem imadom! És később azt akarom hogy hozzám kerüljön ugyan olyan jó körülmények közé!! Soha sem tartottam igényt a családi adó kedvezményre, vagy bármi más ilyen re nem is értek hozzá,mondtam mindent használjon ki amit lehet. Én is szeretnék kesobb családot alapítani. Az exem azóta szült meg egy gyereket. Szóval ne mondja nekem senki ha én küldök 100ftot+ havi szinten ruhát, cipőt, vagy amire szüksége lehet, anyuka tesz hozzá 100 ezer Ft ot plusz mostoha apuka is ott van, és imádja a gyermekem akkor ne lenne elég az én 100 ezrem és mi egymás. Több pénzt nem küldök neki mert sose mondja el mit vett belőle de facebookon már pózol az új pillajaval körmevel meg gucci polojaval!! Én meg át gondolom hogy vehetek e egy energia italt hogy kicsit felebredjek vagy bármi más. Szóval lehet itt ítélkezni de ez csak 1 kis darab belőle.. sokkal durvább dolgokat csinált az exem..
És ne aggódjatok ha 60 ezer Ft ot ítél meg a bíróság a gyerekem már elég nagy, vagy neki adom a fennmarqdt összeget vagy nyitok egy számlát és arra gyűjtöm neki. Köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!