Szerintetek mennyi az ideális gyerek tartás?
Anyukával nem lehet semmiben sem megegyezni. 6 éves kisfiúról van szó. Amikor 250 ezret kerestem 40 ezer mindig ment gyerektarsaba, ez mellett mindenhónapban kapott ruhát, élményt, vagy bármit a gyermek. Most viszont jobb fizetésem van és anyuka nem elégedett most sem. 900 ezer Ft és 1 millió között keresek egy hónapba. A gyerektartast megemeltem 100 ezer Ft ra de neki ez sem elég
Pár hét múlva a bíróságon fogom kérni hogy állapítsanak meg egy összeget és azt kapja anyuka. Tényleg úgy van hogy a fizetésem 25%-30%-át köteles vagyok neki fizetni? Nem úgy szokott ez menni hogy kiszámolják mennyi kell egy hónapra egy gyerekre és azt megfelezik? Itt nem a pénzről van szó, nem érdekel viszont anyuka túl megy minden határon! Mindig mindig többet akar, de a fiammal nem tudok sosem beszélni most messzebb dolgozom tőle, és csak akkor hívhatom ha anyuka és a párja olyan hangulatban van.
Tavasszal mentek külön nővéremék. Bíróság nélkül megállapodtak 60 ezerben. Most kezdte a kisfiú az iskolát. Baromi kevés az összeg, ennél jóval többe van a gyermek. Csak az ebéd a suliban 20 ezer, 2 pár cipőt rúgott szét szeptemberben, osztálypénz, sport, új bicikligumi a kiránduláshoz stb.
Ő a tipikus "pénzéhes egyedülálló nő" skatulya miatt nem kér több segítséget a volt párjától. 4 órás munkát tud csak vállalni, hogy tudja hozni-vinni a kicsit, nyilván nem is keres túl jól. Péntek suli után és szombaton egész nap van az apjánál a kisfiú. Illetve kb minden nap telefonon beszélnek.
Szerintem menjetek bíróságra, az a legtisztább. És próbálj több időt tölteni a fiaddal- ez ugyanis mindig rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!