Szulok, fiatalok! Szerintetek mennyi zsebpenz lenne az idealis?
Eddig ugy volt, hogy minden reggel kaptam 500 vagy 1000 forintot. Most megbeszeltem anyukammal, hogy inkabb legyen heti zsebpenzem,mert nekem ugy konnyebb beosztani. 2500-4000 ft kozott gondoltam es anyum is. Csak pontosan nem tudjuk, hogy mennyi legyen. Leginkabb csak a mindennapi kajara menne, esetleg ha neha 2-3 hetente elmegyek a baratnoimmel kajalni, meg neha egy kis edessegre. Reggelizni nem szoktam otthon, olyankor meg nem esik jol. Nem iskolaba ebedelek. Altalaban 7-8 oram van. 3 vagy fel 4 korul vegzet. 5 korul szoktam hazaerni. Szerintetek mennyi zsebpenzt lenne az idealis igy?
Koszonom elore is a valaszokat.
Ha gyakorlatilag mindennap ebédet kell belőle fizetned, ahhoz heti 2500 Ft elég vékonyka. Reggelire/tízóraira vihetsz magaddal szendvicset, de délután 4-5 körül azt azért már nem majszolgatnám, még ha este van is otthon normális főtt kaja, úgyhogy inkább a 4000 felé hajlok, ha belefér a keretbe.
Amúgy a családi pótlék nem a gyerek zsebpénze, ahogy itt valamelyik kommentelő írta, de ez a heti 4000 nagyjából pont be is takarja.
Nem jonnek ki rosszabul.
Hetfo-kedd-csutortok 500 volt
Szerda-pentek 1000
Az igy 3500 ft volt. Hetvegen nem kaptam, mert ugye nem kellett kajat vennem. Ha valakivel el akarok menni hetvegen, arra kulon kaptam penzt.
Hat epp ez az, hogy mindig mashogy.
Meg van egy ket olyan dolog amirol anyum nem tud, es arra is kellene penz.
Egyepkent azt elfelejtettem irni, hogy 15 eves vagyok, gimnazista.
Nem akarok ebbe a csaladi potlek ugyekbe beleszolni.
Azt egyepkent se a kajara adjak a szuleimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!