Szulok, fiatalok! Szerintetek mennyi zsebpenz lenne az idealis?
Eddig ugy volt, hogy minden reggel kaptam 500 vagy 1000 forintot. Most megbeszeltem anyukammal, hogy inkabb legyen heti zsebpenzem,mert nekem ugy konnyebb beosztani. 2500-4000 ft kozott gondoltam es anyum is. Csak pontosan nem tudjuk, hogy mennyi legyen. Leginkabb csak a mindennapi kajara menne, esetleg ha neha 2-3 hetente elmegyek a baratnoimmel kajalni, meg neha egy kis edessegre. Reggelizni nem szoktam otthon, olyankor meg nem esik jol. Nem iskolaba ebedelek. Altalaban 7-8 oram van. 3 vagy fel 4 korul vegzet. 5 korul szoktam hazaerni. Szerintetek mennyi zsebpenzt lenne az idealis igy?
Koszonom elore is a valaszokat.
Ez nem a szuleim hibaja. Ok a hugomnak es az ocsemnek is megcsinaljak a szenvicseket, de az teny, hogy nagyon rossz izu.(nem ugy ertem, nem romlott, csak mindig olyanokat raknak bele amit en nem szeretek) ugyh ezert beszeltuk meg, hogy akkor adnak penz es abbol veszek magamnak. Meg ebbol meg edessegre is megy, delutani kajalasokra, meg meg egy par dologra.
Kepzeld,azert nem eszek otthon, mert reggel 5kor meg egy falat se megy le a torkomon. Szerintem ez nem az en hibam. A suliba meg az ebedre meg a szuleim is azt mondtak, hogy ott inkabb ne egyek. Nem ettermekbe szoktam enni, de ha belegondolsz, hogy egy peksuti 200-300 forint... A tobbi dolog alatt meg sminkcuccokra, videojatekokra gondoltam, nem kell mindig a legroszabbra gondolni.
Biztos nagyon flusztralt lehetsz hogy egy 15 eves gyereken vezeted le a feszultseged.
Hogyha ebből veszed a smink cuccokat meg a kis hobbijaidhoz is a dolgokat (NEM cigaretta), akkor én adnék 4000 forintot hetente.
Ugyanakkor anyukaként nagyon aggódnék, hogy a gyerekem miket eszik az iskolai büfében, igenis odafigyelnék, hogy olyan kaját csomagoljak neki, amit szeret. Csak így tudnék nyugodt lenni, hogy nem mérgezi magát nonstop élelmiszeripari hulladékokkal és rákkeltő adalékanyagokkal ://
Nem az iskolai bufeben veszem.
Vegetarianus vagyok, ugyhogy amiatt nem nagyon aggodnak, hogy egeszsegtelenul eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!