Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párom gyerekei csak a...

A párom gyerekei csak a pénztárcát látják az apjukban. Hogyan lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés

A párom hosszú évek és nagy veszekedések után a saját kárán végre belátta, hogy nekem van igazam és ezt elszúrta, most viszont nem tudja, hogy hogyan változtathatna. A lányai 12 és 14 évesek. A szemükben eddig is én voltam a gonosz mostoha, aki egy csomó mindenre nemet mondott, hozzászoktam már a szerephez, de most már az apjuk akar változtatni és azt mondja nem akar megint engem rossznak.

Most egy darabig egy csokit sem fognak kapni, az biztos, mert nagyon túlzásba estek, igaz ez apjuk hibája is, mert nem nézte, hogy mennyit költ. Attól félek így meg azzal fogják büntetni az apjukat, hogy nem akarnak hozzá jönni láthatásra. Nem tudom mi lenne a jó módszer.

2023. szept. 21. 15:38
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
94%
Egyetlen második feleség sem köteles erejét pénzét odaadni a férje gyerekeinek.A férj is úgy pénzelje a gyerekeit hogy saját kiadásait ne a feleségének kelljen megfizetni.Tudja eltartani magát!Van olyan férj aki ezt tudja van akinek ezt ell kell modani.Van aki kihasználja a párját és van aki nem és elég intelligens hogy ezt nem is várja ell.
2023. szept. 23. 11:47
 52/52 anonim ***** válasza:
0%
Nézzetek oktatós videókat arról, hogyan kell gyereket nevelni.
2023. szept. 25. 11:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!