Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnák ezen változtatni?

Hogyan tudnák ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Édesanyukám összejött 4éve egy palival és hát mit ne mondjak eléggé elveszett a szerelemben. Az elején még minden okés volt kb 1évig, de aztán minden a feje tetejére állt.Rettentően megromlott anyukámmal a kapcsolatom,és azt hiszem a pasas is közre játszik. Ugy jarok haza,hogy gyomoridegem van,mert félek és aggódom miért fognak leszidni,folyamatosan csak a bántást kapom,hogy egy lusta dög vagyok és nem csodálják,hogy nem szeret(anyukám).

Rengetegszer lekurváznak,nem engednek sehova,volt már olyan,hogy nevelő apukám ugye a pasi az bekulcsolt a szobámba. Kiabálnak,ordibálnak velem, nem egyszer volt,hogy úgy megszorította a kezemet a pasi,hogy véraláfutásos lett és sajnos ebben édesanyám is követi..nem tudok már egyszerűen mit csinálni ,mert mindig mindenben amit csinálok,csak a bajt és a negatív dolgot keresik és látják.

Nem vagyok egyszerű ez igaz,de mindennek meg van az oka,legfőgképp lelkileg,hogy mit miért csinálok.

Anyám minden emberben akit szeretek,csak a rosszat látja és a fejemhez vágja,hogy nem csoda ,hogy ilyen barátaim vannak.

Elvitt pszichológushoz ott is azt mondták,hogy inkább lehet anyammal kéne foglalkozni,viszont egy másik helyen pedig kihisztizte,hogy gyógyszeres kezelés alatt áljjak,mert ,hogy "én nem vagyok normális".

Furcsa,hogy csak ő és a palija gondolja így,mindenki más anyámat tartja hülyének.

Mit tehetnék,hogy javuljon a helyzet??

2022. jún. 30. 19:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%
Mi az a "bekulcsolás"???
2022. jún. 30. 20:05
 2/22 Drakula ***** válasza:
90%

1-es.

Bezárták kulcsal a szobájába.

2022. jún. 30. 20:16
 3/22 anonim ***** válasza:
90%

Ha legalább 18 éves vagy akkor az összes cuccodat vidd el onnan és soha többé oda ne menjél. Ha egyetemista vagy akkor legyél kolis vagy fizess albérletet ha tudsz dolgozni egyetem mellett, ha hárman bérelnétek akkor lényegesen olcsóbb. Legrosszabb esetben menj át levelezőre ha van a szak levelezőn és dolgozz teljes munkaidőben.

Anyád nem érdemli meg, hogy te teperj az ő szeretetéért. Nincs joguk ezt tenni veled. Ez bántalmazás. A pasi részéről mindenképp de egyébként szerintem anyád részéről is és látszik, hogy sokkal fontosabb neki a pasi mint te.

A legjobb még lehet az lenne ha el tudnál költözni apukádhoz ha jóban vagytok vagy más rokonokhoz.

2022. jún. 30. 20:37
 4/22 anonim ***** válasza:
45%
Mielőtt beindul a buli: Szóközök...
2022. jún. 30. 20:46
 5/22 anonim ***** válasza:
79%

Baszki négyes, ha nem mondod, fel sem. Tűnik!

Gyerekek, ez kamu kérdés!

2022. jún. 30. 21:12
 6/22 Drakula ***** válasza:
73%
5-ös csak mert nincsenek rajta szó közök?
2022. jún. 30. 21:20
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
#4: köszi, hogy időben szóltál! :-D
2022. jún. 30. 21:21
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Még ha konkrétan ez tényleg kamu, nagyon sokszor sajnos tényleg megtörténik ez. Az anyuka bepasizik és onnantól kezdve a gyereke mintha megszűnne létezni vagy csak rosszat kap tőle. Az otthoni bántalmazás sem ritka sajnos. A kettő együtt szintén előfordulhat. Akár igaz is lehetne a kérdés.
2022. jún. 30. 21:25
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Drakula, nem érted. Van egy kamu kérdéseket gyártó egyén, akinek ez a sajátos írásmódja. Innen ismerjük fel mindig.
2022. jún. 30. 21:37
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miből gondoljátok, hogy a gyakori többszázezres közönségéből egyetlen ember van, aki nem tesz szóközt a vessző után! Ez nem néz ki kamukérdésnek!
2022. jún. 30. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!