Galaxy S2-n meg lehet-e és ha igen hogyan/milyen programmal változtatni az ID-t?
Le akartam tölteni egy szoftvert, de használtan vettem a telot, nem fogadja el, kellene rá másik ID
Nem rrot-olt készülék, van e valami progi, amivel meg tudom változtatni, és ha igen hogyan?
angol tudásom karcsú, és nő vagyok, pls :)
nem kell telefonoshoz vinned! sőt ne vidd mert nem éri meg!
nem kell mást tenned mint: Beállítások/biztonsági mentés és vissza állítás/Gyári adatok vissza állítása.Ki fogja írni hogy minden adat törlődik a telefonról stb stb...
rányomsz hogy telefon vissza állítása, egy kicsit vársz újra indul a telefon és onnantól kezdve te magad állítod be a telefont a saját Google fiókoddal meg azt töltesz le amit akarsz. Az előzőleg rajtalevő programok törlődnek! Tehát olyan mint ha ujj lenne. Ha bármi van szólj nyugodtan segítek szívesen!
Nagyon szépen köszi a segítséget, ha valami nem megy, írok privit.
Holnap nekiesem.
Az lenne még a kérdésem, hogy új google fiókkal is tudom csinálni? illetve az id megváltozik így?
Köcce :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!