A párom gyerekei csak a pénztárcát látják az apjukban. Hogyan lehetne ezen változtatni?
A párom hosszú évek és nagy veszekedések után a saját kárán végre belátta, hogy nekem van igazam és ezt elszúrta, most viszont nem tudja, hogy hogyan változtathatna. A lányai 12 és 14 évesek. A szemükben eddig is én voltam a gonosz mostoha, aki egy csomó mindenre nemet mondott, hozzászoktam már a szerephez, de most már az apjuk akar változtatni és azt mondja nem akar megint engem rossznak.
Most egy darabig egy csokit sem fognak kapni, az biztos, mert nagyon túlzásba estek, igaz ez apjuk hibája is, mert nem nézte, hogy mennyit költ. Attól félek így meg azzal fogják büntetni az apjukat, hogy nem akarnak hozzá jönni láthatásra. Nem tudom mi lenne a jó módszer.
en elgondolkoznek milyen emberrek vagyok egyutt aki ennyire nem tartja szem elött az anyagi helyzetet. Ilyen nincs hogy valakinek tobb honapig nem tunik fel hogy - ezek szerint - millios összegek fogynak el a kartyarol?
A lanyok eleg idosek , nem? elmehetnek majd melozni nyaron.
Nekem ez segitett.
Sajnos enis ilyen költekezos csajszi voltam tini koromban- a szuleim jol kerestek / keresnek.
Csak nalam eszre vettek tul gorsan fogy a penz igy elvettek a kartyamat...csak en akkor elkezdtem hazudozni mire kell...suli, lovas tabor, laptop suliba...
Na mind1, büntibol minden nyaron gimi alatt ko kemenyen kellett meloznom apum cegeben. Akkor megtanultam banni a penzzek
Egy bizonyos életkor felett (kb 30-35) a RENDES, jó pasik vagy nem függetlenek már, vagy meghaltak. Ebből következik, hogy a kérdező csak "használt" pasikból tudott válogatni.
1
Talán mert a kérdező (is) pénzeli a gyerekeit.
Kedves Incel Urak!
Megint egy pasi, aki a nőjével pénzelteti a poronytyait.
Ha 12-14 éves korukig valamihez hozzászoktatta a gyerekeit, akkor nemigen fogja tudni másra átszoktatni őket.
A gyereket kicsi korában lehet hatékonyan nevelni. Ennyi idős korban már csak enyhén terelgetni.
Arról nem is beszélve, hogy a gyökeres váltás, hogy mostantól egy csokit se kapnak tőle, az a lehető legkevésbé hatékony.
Semmi különös nem lesz, megutálják az apjukat is veled együtt.
Így jár minden szülő, aki pénzzel akarja megvenni a gyerekei szeretetét.
Mondjuk mivel a pasid eleve csak a pénzt tolja a gyerekeibe, nem kell csodálkozni.
Ők ezt szokták meg, és ne hidd, hogy majd csak miattad változás lesz. Ha lesz, akkor főleg te leszel a szemét, de ezt gondolom tudtad, amikor gyerekes pasassal kezdtél. ;)
kb 2 millió folyt el 5 hónap alatt
EGyrészt a férjed fizette ezeket nekik, gondolom nincs pin kódjuk apuka kártyájához. Másrészt mi a jóistent vettek ennyi pénzből??
Én se támogatnám ezt a fajta költekezést a továbbiakban - mi is házasok, férjemnek 2 gyerek, nekem 1. Ha ő rájuk akarná költeni az összes pénzét, tegye, de utána ne én álljam az összes közös kiadásunkat. Mondjuk el nem tudom képzelni, mit vásároltak ennyi pénzből.
A nyári munkához annyit, hogy ennyi idős gyerekek még szülői engedéllyel se dolgozhatnak. Betöltött 15 év után lehet szülői engedéllyel, 16 után pedig szülői engedély nélkül is.
Mondjuk az elég gáz, hogy akkor mostantól egy csokit sem.
A hapsinak fingja nincs a gyereknevelésről - ezért! ad pénzt, mert azzal letudva minden.
A lányok sem hülyék, tudják, hogy az apjuk amúgy full leszrja őket érzelmileg.
Még most élvezik, hogy van pénz, de amint rájönnek, hogy ez amúgy semmit nem jelent, mert amúgy nem számíthatnak az apjukra, na az lesz az üdítő ;) És igen, eljön majd az a pillanat az első komolyabb pl csalódásnál, amikor a pasid lekoptatja őket, mert a gyerek érzelmeivel már nem tu mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!