Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elkéne fogadnom ezt a helyzete...

Elkéne fogadnom ezt a helyzetet a lányommal? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

20 évesen lányom terhes lett de egyetemből 2 év neki volt még neki.

Nem akart együttmaradni a gyerek apjával. (nem akartuk hogy megtartsa, de nem lehet erre erőlteteni persze...). Terhesen is végig járta így azt az évet, majd 1 év itthon a gyerekkel, végül a maradék 1 évet befejezte. Egy régebbi kapcsolatával közben ismét összejött amíg pici volt a gyerek, diploma utána hozzá költözött a gyerekkel. Azóta van egy munkahelye, dolgozik 1 éve, és a pasival most gyereket szeretnének.

Ki vagyok bukva kicsit ezen, mert még mindig fiatal, 24 évesen most két gyereket akar. Nekem nincs közöm hozzá? Azt mondja, hogy nincs, nemén tartom el, és igaz is. Viszont, hogy ennyire csak a gyerekei érdeklik meg a családalapítás csak szerintem gáz?

2023. szept. 11. 08:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 Darius- ***** válasza:
30%
Igen, mert már megtörtént. Nincs leírva hogyan nevelte a gyereket addig, amíg főiskolára járt. Amikor bejárt ki volt a gyerekkel ? Nekem így eszembe sem jutott volna. Gondolom sok mindenben hiányt szenvedett a gyerek és azt is remélem, azalatt segítetted a gondozásban. Ha valaki rossz körülmények között nő fel, az kihathat a későbbi mentális állapotára. Az utolsó bekezdés első mondatával viszont én nem értek egyet.
2023. szept. 11. 12:14
 62/82 anonim ***** válasza:
67%

Gondolom sok mindenben hiányt szenvedett a gyerek

kitaláltok itt minden marhaságot, csak hogy igazoljátok azt, amit kinyilatkoztattok.

Sehol nem volt szó arról, hogy a kérdező tartotta el, rajta élősködött, a gyerek nélkülözött...

2023. szept. 11. 12:27
 63/82 anonim ***** válasza:
36%

jol ertem hogy gyerek mellett lediplomazott, talalt egy ferfit aki szereti ot es a gyereket es akarnak egy babat egyutt?

veled tenyleg baj van. ABszolut sikeresen fogta a lanyod a kanyart ami nagyon felre is mehetett volna. kibukhatott volna az egyetembol, nemdiplomazik le, a nyakadon marad egy gyerekkel es nem kell senkinek mar.

2023. szept. 11. 12:30
 64/82 anonim ***** válasza:
43%

63-ra:

Erről van szó.

Én a kérdező helyében boldog lennék, hogy akadt egy olyan fiatal (nyilván gyermektelen) férfi, aki őt elfogadja a gyerekével együtt társnak. Annyira elfogadja, hogy közöset is terveznek melléje. Méghozzá viszonylag kis korkülönbséggel, hogy a testvérek lehetőleg együtt tudjanak majd játszani. Miközben mellékesen le is diplomázott.

Az előzmények után ennél jobb folytatást el se tudnék képzelni.

2023. szept. 11. 12:40
 65/82 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező a lányod saját magát tartotta el a babával, amíg lediplomázott? Intézte lakhatását,bevéttelét, vagy nálatok lakott, ti pénzeltétek és vigyáztatok a babára?
 66/82 anonim ***** válasza:
28%
Siker az lett volna, ha nem lenne gyereke.
 67/82 anonim ***** válasza:
72%
Csak szerinted gáz, és valóban nincs hozzá közöd, amíg nem téged terhelnek a gyerek(ek)kel, nem a te kontódra élnek.
2023. szept. 11. 12:48
 68/82 Kései Sirató ***** válasza:
35%

A meddőség valóban nagy érték lenne?

Te beteg vagy.

2023. szept. 11. 13:18
 69/82 anonim ***** válasza:
35%

Abortuszon átesni siker?

Hm, érdekes világnézet...

2023. szept. 11. 13:23
 70/82 anonim ***** válasza:
35%

"a maga életfelfogását akarja ráerőszakolni a gyerekére."

Nem hinném, hogy erről van szó.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy bárki is repesne az örömtől, ha a 25 éves lányának két gyereke lenne kettő apától.

2023. szept. 11. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!