24 éves egyetemista lány vagyok, és még mindig anyukámékkal kell élnem. Ez konfliktusokat szül. Leírná a véleményét, aki átérzi ezt a helyzetet?
Szóval, Egyetemre járok, már legfeljebb 1 évem van hátra. Azért tanulok még mindig itt, mert szakot váltottam 2 év után és egy betegség is közbejött. Lényeg az, hogy minden megnyilvánulásában érzem, hogy gyűlöli, amiért még mindig velük lakok, türelmetlen velem, folyton a hibát fürkészi bennem. Viszont! Ha erre rákérdezek, mindig azt mondja, hogy ugyan miért mennék bárhova is, hiszen nagyon sok egyetemista a szüleivel lakik még.
Munkát egyelőre nem tudok vállalni, mert baromi sok tárgyam és vizsgám van, illetve az otthoni házimunka.
Nincs senki más, akihez mehetnék, koliba nem vennének fel, mert épp abban a városban lakok, ahol az Egyetemem is van.
Nem tudom, hogyan csökkenthetném az ellenszenvét irántam, vagy mit tehetnék, hogy jobbra forduljon ez a helyzet. Van valami ötletetek?
Albérletre sajnos fogalmam sincs, honnan kaparhatnám elő a pénzt. Ők egész biztosan nem adnának, tudom, hiszen, ezt is felvetettem már korábban.
Barátom van, de ő vagy 140 km-rel messzebb lakik.
Hát, igen ezek a távlati tervek. Ha sikerül a szakmámban elhelyezkedni (jó esély van rá), bár ha nem, akkor is vagy az ország másik szegletébe, vagy legalábbis 2 utcával odébb is cuccolok.
Furcsa, most hogy leírtam, mik a terveim, máris kevésbé tűnik vészesnek a helyzet. Lehet, hogy csak erre kell most koncentrálni és semmi másra. Sőt, tuti.
Köszönöm a válaszaitokat! Gondolatébresztőek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!