Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elkéne fogadnom ezt a helyzete...

Elkéne fogadnom ezt a helyzetet a lányommal? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

20 évesen lányom terhes lett de egyetemből 2 év neki volt még neki.

Nem akart együttmaradni a gyerek apjával. (nem akartuk hogy megtartsa, de nem lehet erre erőlteteni persze...). Terhesen is végig járta így azt az évet, majd 1 év itthon a gyerekkel, végül a maradék 1 évet befejezte. Egy régebbi kapcsolatával közben ismét összejött amíg pici volt a gyerek, diploma utána hozzá költözött a gyerekkel. Azóta van egy munkahelye, dolgozik 1 éve, és a pasival most gyereket szeretnének.

Ki vagyok bukva kicsit ezen, mert még mindig fiatal, 24 évesen most két gyereket akar. Nekem nincs közöm hozzá? Azt mondja, hogy nincs, nemén tartom el, és igaz is. Viszont, hogy ennyire csak a gyerekei érdeklik meg a családalapítás csak szerintem gáz?

2023. szept. 11. 08:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
77%
19. Ha kérik. Illik megkérdezni, hogy érdeklik-e a véleményed. Csak hogy mondhassák azt, hogy nem.
2023. szept. 11. 09:15
 22/82 anonim ***** válasza:
68%

"Gyerek mellett lediplomázott, és ez neked nem elég bizonyíték, hogy felelősségteljes?"

Nem feltétlenül. Amíg babázott, meg utána egyetemre járt, hol élt? Ki tartotta el?

2023. szept. 11. 09:18
 23/82 anonim ***** válasza:
41%

20

Így van. Lehet mindent gyerek mellett is, de az már nagyon nem ugyanaz, amikor a fiatal pár együtt romantikázhat, bulizhat, vagy arról szól a nyaralás, hogy megpróbálják egyben tartani a gyerekeket és este 8-kor max. a teraszon ihatnak meg valamit, míg a gyerekek alszanak.

2023. szept. 11. 09:18
 24/82 anonim ***** válasza:
58%
A lepontozóktól várom a magyarázatot. Ha otthon élt, anuy meg qpu eltartotta, mellette nyilván a csecsemővel is foglalkoztak, nem akkora durranás befejezni az egyetemet.
2023. szept. 11. 09:22
 25/82 anonim ***** válasza:
24%

Nekem nincs közöm hozzá?

nincs. Mégis mi érdekelje, a hibbant, kotnyeles anyja???

2023. szept. 11. 09:24
 26/82 anonim ***** válasza:
72%

23-as, el kéne fogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a prioritás. Ha a kérdező lányáék a gyerekeikben találják meg az örömüket és nem a bulizásban, akkor nekik pont ez a megfelelő döntés.

Arról nem is beszélve, hogy az a gyerek elég hamar fel is nő. Kiskamasz gyerekek mellett már simán lehet kettesben programot csinálni. És aki fiatalon szül, akkor sem lesz még öreg.

2023. szept. 11. 09:25
 27/82 anonim ***** válasza:
60%
Lesz ott még 3. apa 3. gyerek is.
2023. szept. 11. 09:30
 28/82 A kérdező kommentje:

20 évesen szültem én is!!! És utána majdnem 10 évre rá a következőt, ugyanannak a férfinak. De most nem ez a lényeg.

A lényeg ahogy leírta valaki jól, 2 év munkával a háta mögött lesz 2 gyerekes anya, a kapcsolata addigra 3 éve fog tartani...én ezeket keveslem, de persze tudom, hogy nem szólhatok bele, csak elkeserít. Hogy pl miért nem a karrierjét akarja építgetni, miért minden áron gyerekeket akar ehelyett.

Tudom hogy nem szólhatok bele, az előzőbe sem szólhattam, elég határozott személyiség...

2023. szept. 11. 09:33
 29/82 anonim ***** válasza:
33%

Így van 23.-as ,látom te érted amit írtam ,😊.Nekem is van gyerekem...egy felnőtt lànyom ,azt se felejtettem el el milyen volt fiatalnak lenni .

Szerencsére a lànyom is azt mondja amit én, családalapítás előtt élni kell,,,,,👆,,, .A mai világba úgyis kitolódott a gyermek vállalás ..ami szerintem egészséges mértékben nem gond .

2023. szept. 11. 09:37
 30/82 anonim ***** válasza:
34%

kérdező, 10 különbséggel szültél??? hát nem szégyelled magad? 30 évesen szülni csak szerintem gáz??

Kb ilyen szintű a kirohanásod. a lányod sokkal érettebbnek tűnik mint te.

2023. szept. 11. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!